ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΙΟΣΕ

Είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε τι ακριβώς έγινες χθες στο περιφερειακό συμβούλιο για το θέμα του κέντρου νεοσυλλέκτων στο Ά. Ορεστικό αλλά και για τα υπόλοιπα δυο της Δ. Μακεδονίας.

Η αντιπαράθεση σήμερα ξέσπασε μεταξύ Σαββόπουλου και Κιοσέ διότι ο Αποστόλης Κιοσές αμφισβήτησε, λέγοντας ότι ψεύδεται ο αντιπεριφερειάρχης, στην αναφορά του ότι πρότεινε στο συμβούλιο ψήφισμα και για τα τρία κέντρα της Δ. Μακεδονίας. Μάλιστα ο κ. Κιοσές κατηγορηματικά διέψευσε τον κ. Σαββόπουλο, όταν ο ίδιος ο αντιπεριφερειάρχης σήμερα είπε ότι, Παπα’ι’ορδανίδης και Κιοσές αντέδρασαν στο άκουσμα για ψήφισμα προς την κυβέρνηση.

Το alphafm.gr παρουσιάζει χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την χθεσινή συνεδρίαση που δυστυχώς για την ομάδα Παπαϊορδανίδη φαίνεται και ακούγεται καθαρά η πρόταση Σαββόπουλου για ψήφισμα με όλα τα στρατόπεδα της Δ. Μακεδονίας, αλλά φαίνεται και η διστακτικότητα Κιοσέ- Παπαϊορδανίδη ( αρχικά) όταν δηλώνουν πως » δεν χρειάζεται να κουβεντιάζουμε τίποτα αφού όλα έχουν τελειώσει και δεν υπάρχει θέμα για το Ά. Ορεστικό».

Ο δισταγμός έχει να κάνει με την κάλυψη που θέλουν δώσουν προφανώς στην κυβέρνηση.

Θυμίζουμε πως εκεί μέσα δεν είστε εκπρόσωποι κομμάτων αλλά των πολιτών της Δ. Μακεδονίας

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z44nTgb8_YI[/youtube]

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Απρίλιος, 2011, 8:29 μμ. στις Κατηγορίες ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΙΟΣΕ”

  1. […] blog καθημερινής ενημέρωσης Author: admin on 12 Απριλίου 2011 Category: Ελλάδα […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr