Τρίκαλα – Κινητοποίηση για την απομάκρυνση κεραίας κινητής τηλεφωνίας

23:03 – Κινητοποίηση για την απομάκρυνση κεραίας κινητής τηλεφωνίας πραγματοποιήθηκε στα Κουτσομύλια Τρικάλων. Κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν το απόγευμα και στη συνέχεια, φωνάζοντας συνθήματα για την άμεση απομάκρυνση της κεραίας, έκαναν πορεία προς ιδιόκτητη κατοικία στην οποία βρίσκεται η επίμαχη εγκατάσταση.

Νωρίτερα οι συγκεντρωθέντες έκαναν γενική συνέλευση στο πολιτιστικό κέντρο της περιοχής, όπου αφού αναλύθηκε η κατάσταση, στη συνέχεια αποφάσισαν να αντιδράσουν με τον παραπάνω τρόπο και να συγκεντρωθούν έξω από το σπίτι ώστε να πείσουν τον ιδιοκτήτη του να προχωρήσει στο ξήλωμά της κεραίας.

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου, Λίτσα Παλάτου, δήλωσε ότι οι κάτοικοι αναγκάστηκαν πλέον να πάρουν το νόμο στα χέρια τους καθώς όλες οι μέχρι τώρα ενέργειες προς τις αρμόδιες υπηρεσίες δεν είχαν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνέλευσης δεκάδες κάτοικοι κατευθύνθηκαν έξω από την ιδιόκτητη κατοικία όπου παρέμειναν φωνάζοντας συνθήματα, ενώ ο ιδιοκτήτης του σπιτιού βγήκε από το σπίτι και συζήτησε μαζί τους το θέμα που δημιουργήθηκε.

Οι συγκεντρωθέντες του ζήτησαν να μεσολαβήσει άμεσα ώστε να απομακρυνθεί η κεραία, υποστηρίζοντας ότι η λειτουργία της μόνο σοβαρά προβλήματα υγείας έχει δημιουργήσει σε κατοίκους της συνοικίας. Ο ιδιοκτήτης της κατοικίας από την πλευρά του, είπε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να απομακρυνθεί η κεραία άμεσα, χωρίς όμως να πειστούν από τη δέσμευση αυτή οι συγκεντρωθέντες.

Κατά την κινητοποίηση έξω από την κατοικία είχε συγκεντρωθεί δύναμη της αστυνομικής διεύθυνσης Τρικάλων.AΠΕ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Μάιος, 2010, 11:04 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΕΛΛΑΔΑ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr