Γρεβενά: Αντιδράσεις για τη διενέργεια επαναληπτικών εκλογών

»Πάμε σε εκλογές που δεν τις θέλουμε, δεν τις προκαλέσαμε, δεν τις ζητήσαμε αλλά δεν τις φοβόμαστε», δήλωσε ο δήμαρχος Γρεβενών…

Δημοσθένης Κουπτσίδης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κοζάνης, σχετικά με τη διενέργεια επαναληπτικών εκλογών στον δήμο Γρεβενών.

Το Πρωτοδικείο προχώρησε στην ακύρωση του εκλογικού αποτελέσματος των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου του 2010, μετά την εκδίκαση της εκπρόθεσμης αίτησης του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου, Γεωργίου Γκουντρομίχου.

»Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι η κατάρτιση των ψηφοδελτίων και η εκλογική διαδικασία ήταν σύμφωνη με τις αποφάσεις και τις υποδείξεις του υπουργείου Εσωτερικών», τόνισε και έκανε λόγο για λάθος του υπουργείου κατά την κατανομή των εδρών, που δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία του δήμου Γρεβενών και στην τοπική κοινωνία.

Όπως ανέφερε, ο προϋπολογισμός και το τεχνικό πρόγραμμα δεν μπορούν να ψηφιστούν, σοβαρές αποφάσεις δεν μπορούν να παρθούν, ακόμα και οι προγραμματισμένες πληρωμές οφειλών δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Είπε ότι θα διεκδικήσει δικαστικά αποζημίωση από το υπουργείο Εσωτερικών για τη ζημιά που θα υποστεί ο δήμος Γρεβενών τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά.

»Έχω αποφασίσει προσωπικά να μην προχωρήσω σε αναίρεση της απόφασης, αυτό όμως δεν στερεί το δικαίωμα να το πράξουν όσοι έχουν έννομο συμφέρον», υπογράμμισε…

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Απρίλιος, 2011, 9:31 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr