ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΟΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

08:04-Λάβαμε γνώση της ανυπόγραφης καταγγελίας που εστάλη σ΄ εσάς και κοινο- ποιείται στην Γ.Σ.Ε.Ε και στα τοπικά Μ.Μ.Ε και έχουμε να σας γνωρίσουμε τα παρακάτω:

Φέτος το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς αποφά -σισε αντί της προφορικής και επιλεκτικής ενημέρωσης μέρους των


Διοικήσεων των σωματείων που γινόταν μέχρι πέρσι, ( δεν υπάρχει ούτε ένα έγγραφο ή ανακοίνωση στο αρχείο του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς ), να γίνει ενημέρωση όλων των εργαζομένων και συνταξιούχων του Νομού μας, με τους παρακάτω δύο τρόπους.

Πρώτον με ανακοίνωση μέσω δελτίου τύπου του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς σε όλα τα Μ.Μ.Ε του Νομού μας ( ραδιόφωνα και εφημερίδες ), σας στέλνουμε το αντίστοιχο δελτίου τύπου που κοινοποιούσαμε παντού και γνωστοποιούσαμε την διοργάνωση της κρουαζιέρας σε συνεργασία με την Εργατική Εστία.

Δεύτερον με παρεμβάσεις του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς στις ενημερωτικές εκπομπές των τοπικών Ρ/Σ ( τουλάχιστον σε 3 διαφορετικές πρωινές ενημερωτικές εκπομπές ), για να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι του Νομού μας, για την διοργάνωση της κρουαζιέρας σε συνεργασία με την Εργατική Εστία, προκειμένου να λάβουν μέρος.

Μάλιστα το παραπάνω γεγονός επιβεβαίωσαν στις εκπομπές τους, την Παρασκευή 21 Μάη 2010 ο δημοσιογράφος κ. Νατσούλης Χρήστος στην πρωινή ενημερωτική του εκπομπή « ψηλά της κεραίες » του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού ΑΝΤΕΝΝΕΣ FM και σήμερα Τρίτη 25 Μάη 2010, ο δημοσιογράφος Παραράς Αντώνης στην εκπομπή του στη « Ροή της μέρας » στον Ρ/Σ ΑΛΦΑ 94.7 στα FM.

Αυτά για την αποκατάσταση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και απαντώντας στο αφελές ερώτημα « Άραγε ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετεί αυτή η πρακτική », έχουμε να απαντήσουμε την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε Κ Κ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΛΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΣΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ 25/05/2010

Προς:

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Μάιος, 2010, 8:15 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr