ΙΕΡΟΠΗΓΗ : ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΑΠΟΣΠΑΣΜA-Από το πρακτικό της συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου Ιεροπηγής Δημοτικής Ενότητας Καστρακίου του Δήμου Καστοριάς.

ΘΕΜΑ:<<Μη φοίτηση παιδιών Α’ βάθμιας εκπαίδευσης σε σχολεία εκτός Ιεροπηγής>>.

 

Στην Ιεροπηγή και στο κοινοτικό κατάστημα σήμερα την 16-4-2011 ημέρα Σάββατο και ώρα 7:00μ.μ, μετά την ανακοίνωση της οριστικής απόφασης του Υπουργείου Δια Βίου Μάθησης για κατάργηση του Δημοτικού Σχολείου Ιεροπηγής, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Τοπικό Συμβούλιο Ιεροπηγής της Δημοτικής Ενότητας Καστρακίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ιεροπηγής και γονείς, κάτοικοι Ιεροπηγής, προκειμένου να αποφανθούμε για τις ενέργειές μας σε ό,τι αφορά στην φοίτηση των παιδιών μας σε δημοτικά σχολεία εκτός Ιεροπηγής.

 

-Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η εξελιγμένης μορφής και ποιοτικότερη παιδεία, που υπόσχονται οι συνενώσεις των σχολείων, δεν αντισταθμίζει διόλου την αγωνία και ανησυχία των γονέων για την έκβαση των καθημερινών μετακινήσεων των παιδιών μας της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

-Ότι μας αρκεί για τα παιδιά μας η στοιχειώδης παραδοσιακή παιδεία που μέχρι τώρα γνωρίζαμε προκειμένου αυτά να μην κινδυνεύουν και ταλαιπωρούνται με άσκοπες και επικίνδυνες καθημερινές μετακινήσεις.

 

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε Ο Μ Ο Φ Ω Ν Α

 

    1. Να μην φοιτήσουν τα παιδιά μας του Νηπιαγωγείου και τις πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε κανένα Δημοτικό Σχολείο εκτός Ιεροπηγής.
    2. Η απόφαση αυτή να κοινοποιηθεί στους αρμόδιους φορείς και στον τύπο.

 

 

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΙΕΡΟΠΗΓΗΣ

 

 

ΚΑΚΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Απρίλιος, 2011, 10:56 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr