Ο Γ. ΠΑΠΑ’Ι’ΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ

Τη λαϊκή αγορά και τα καταστήματα των Σερβίων, επισκέφτηκε την Μ. Δευτέρα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Παπαϊορδανίδης, συνοδευόμενος από τους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης Βέτα Σπόντη, Ελένη Μεντεσίδου και Βασίλη Κούτσιανο.

Κατά την επίσκεψή του είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους πολίτες και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής. Του έθεσαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, με την ελπίδα ότι η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση θα συμβάλλει στην αναπτυξιακή τροχιά της υπαίθρου.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Σερβίων- Βελβεντού. Ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Βασίλη Κωνσταντόπουλο και τους Αντιδημάρχους, για την πορεία του Δήμου στις πρώτες μέρες εφαρμογής του «Καλλικράτη», καθώς και για τις προτεραιότητες των έργων που θα ενταχθούν στο ΕΣΠΑ και σε άλλα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Επισήμανε ότι η καθυστέρηση της κατασκευής του οδικού άξονα Κοζάνης – Σερβίων, αποτελεί τροχοπέδη για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής και δεσμεύτηκε ότι η παράταξή “Αρχή…ζουμε μαζί” στηρίζει την προσπάθεια κατασκευής του.

Τέλος αναφέρθηκε στη συμβολή του πρωτογενή τομέα στην ανάπτυξη σε περιόδους κρίσης και στην δυνατότητα που έχουν οι αγρότες της περιοχής να βγουν από το επαγγελματικό τους αδιέξοδο. Το σημερινό αγροτοδιατροφικό μοντέλο που δομείται μπορεί να βγάλει την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μια ώρα νωρίτερα από την κρίση.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Απρίλιος, 2011, 12:41 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr