Γκάλοπ Σαμαρά στα μέλη της ΝΔ για την Αυτοδιοίκηση

15:10-Σε ερωτήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, το πρόγραμμα του «Καλλικράτη», καθώς και για τα προβλήματα του κάθε δήμου, θα κληθεί να απαντήσει η βάση της ΝΔ.

Με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής, ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, με προσωπική του επιστολή, κάλεσε όλα τα μέλη του κόμματος να απαντήσουν στο σχετικό ερωτηματολόγιο, για τα αυτοδιοικητικά ζητήματα.

Τα μέλη του κόμματος καλούνται επίσης να απαντήσουν για τη στάση της ΝΔ απέναντι στον «Καλλικράτη», εάν θα πρέπει η Ν.Δ. να δώσει επίσημη υποστήριξη σε δημάρχους και περιφερειάρχες, αλλά και να υποδείξουν ποια πρόσωπα είναι τα καταλληλότερα για το δήμο και την περιφέρεια όπου ψηφίζουν.

Η γνώμη των μελών του κόμματος, θα συνυπολογιστεί στη διαμόρφωση των τελικών αποφάσεων του κόμματος για την αυτοδιοίκηση.

Υπενθυμίζεται ότι στις 30 Μαΐου εκλέγονται οι νέοι πρόεδροι των νομαρχιακών διοικουσών επιτροπών και οι διοικήσεις των τοπικών οργανώσεων του κόμματος.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Μάιος, 2010, 3:29 μμ. στις Κατηγορίες ΕΛΛΑΔΑ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr