ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΣΚΟΣ

ΠΡΩΤΟΣ Ο ΤΟΣΚΟΣ, ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ – Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που ολοκληρώθηκε σήμερα, ο πιο αποτελεσματικός για το πρώτο 3μηνο αντιδήμαρχος από τον Δ. Καστοριάς είναι ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Π.Τόσκος.

Από το σημερινό αποτέλεσμα φαίνεται οτι οι πολίτες όταν βλέπουν,έργο,αντίδραση,δουλειά,αποτέλεσμα, δίνουν την εμπιστοσύνη τους. Οι δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι του νομού μας πρέπει να αντιληφθούν πως δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Δουλεύεις, φαίνεται, είσαι αδιάφορος, πάλι φαίνεται.

Τις επόμενες ώρες έρχονται νέες ηλεκτρονικές ψηφοφορίες. Δείτε αναλυτικά το αποτέλεσμα των 1060 πολιτών που συμμετείχαν.

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Απρίλιος, 2011, 4:55 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr