ΟΡΑΤΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ. ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Όλοι αδιαφορούν τοπικά οι αυτοδιοικητικοί βλέπουν την λίμνη σαν στολίδι για την προσέλκυση τουριστών παραβλέποντας χρόνια τώρα τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν.

Ο σημερινός δήμαρχος Μανώλης Χατζησυμεωνίδης ( και οχτώ χρόνια αντιδήμαρχος ) δεν έκανε και δεν ξέρουμε αν θα κάνει κάτι.

Στην σημερινή foto του alphafm.gr φαίνονται έντονα τα σημάδια μόλυνσης.

Για την λίμνη έχουν » χαθεί » εκατομμύρια, κανένας μέχρι σήμερα δεν έχει παρέμβει αποτελεσματικά.

Κύριοι της νέας δημοτικής αρχής υποσχεθήκατε νέα πορεία στον νέο δήμο με όραμα και αποτελεσματικότητα που μέχρι σήμερα δεν την βλέπουμε.

Για την λίμνη είπατε πολλά ήρθε η ώρα να σας δούμε.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Απρίλιος, 2011, 1:19 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

5 Σχόλια για “ΟΡΑΤΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ. ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ”

 1. Με ανθρώπους που κοροϊδεύουν και ειρωνεύονται την παράδοση και τα ήθη και έθιμα, της πόλης που ζουν και βιώνουν , δεν θα ασχοληθώ περισσότερο γιατί τους θεωρό τζάμπα μάγκες

 2. mitsos

  Αγαπητέ chisto αν εμένα μου ξέφυγε ένα μηδενικό και αυτό με καθιστά προχωρημένο σε ευχαριστώ…. Εσύ όμως πρέπει να μάθεις όσο και να μην το θέλεις ,ότι ο Δήμαρχος Καστοριάς ονομάζετε Χατζησυμεωνίδης και όχι Χατζισιμηονηδης κύριε γκαρουφιάρη….
  Όσο βέβαια για την πόλη μας και όχι σας , και την λίμνη μας και όχι σας …. Δεν ξέρω αν αυτός ο πόνος που έχεις την έφερε σε αυτήν την κατάντια , γιατί όλα αυτά τα χρόνια ρυπαίνατε μέχρι ήρθε ένας δήμαρχος χωρίς τζουμπέ(Παπουλίδης ) και σας έμαθε ότι στις τουαλέτες μπαίνει σωλήνας και όχι χάνδακας … και ότι η Καστοριά έχει και παραλία αλλά και η πόλη είσοδο μπέτσκα μου !!!! Ήρθαν λοιπόν φέτος κάτι χωριάτες από το Μαυροχώρι και Μεσοποταμία αντιδήμαρχοι , και όχι μόνο αυτοί αλλά και άλλοι ,δουλεύουν και δεν χορεύουν την Ρουσούλενα με το αντερί όπου βρεθούν και όπου σταθούν τρώγοντας νταβά και λάχανο αρμιά , έλεος!!!!. Και τέλος νομίζω ότι εμείς ίσως να αγαπάμε την Καστόρια πιο πολύ από εσάς γιατί θέλαμε και μείναμε εδώ , και παλεύουμε καθημερινά για αυτήν την πόλη να είναι η καλύτερη , γιατί θεωρούμε ότι είναι τιμή μας που είμαστε εδώ εμείς και τα παιδία μας … Εσύ αν θέλεις πάρε τζουμπέ και το αντερί σου, την γκαρούφα στον ταβά ,και ένα CD με την Ρουσούλενα και … από δω παν και οι άλλοι , αρκετά έκατσες θα δεις και καλύτερα να γίνονται .. Α! και στείλε το σακάκι σου στην Καστοριά έχει ακόμα μερικούς που θα το κάνουν βουλευτή..

 3. Αγαπητέ Μήτσο , κατ)αρχήν φαίνετε να είσαι μπερδεμένος με τον χρόνο, επέτρεψε μου να σε διορθώσω, δεν βρισκόμαστε στο 20011 ήμαστε . στο 2011,πρώτων και δεύτερων, εάν εσύ είσαι τόσο (προχωρημένος) αυτό αλώστε προκύπτει και από το νούμερο που έγραψες στο σχόλιο σου , και δεν σε πειράζει να έχεις δήμαρχο στη Καστοριά από την Τανγκανίκα είναι δικαίωμα σου, και κάτι άλλο , εάν ενόχλησε από τους τζουμπέδες και της γκαρουφες , δεν έχεις παρά να αλλάξεις πόλη

 4. mitsos

  Άντε ρε μπετσκα…. Πάνε και ράψε κανένα τζουμπέ και φαί και καμιά γκαρούφα !!!!! καλά δεν τρεπόμαστε λίγο να είμαστε ρατσιστές το 20011 !!!!!!!. Είχαμε και τον Γιαννάκη τέσσερα χρόνια σβηστή μηχανή….

 5. Όταν πληροφορήθηκα για τους υποψήφιους δημάρχους στης περασμένες εκλογές, παραξενεύτηκα από την υποψηφιότητα του κ χατζισιμηονηδη και μάλιστα είχα ρωτήσει σε ένα σχόλιο που είχα κάνη τότε , από πού προέκυψε ο κ χατζισιμηονηδης , μια Καστοριά με χιλιάδες καστοριανούς, δεν βρέθηκε ένας καταλληλότερος από έναν ξένο εφοριακό υπάλληλο να εκλεγεί δήμαρχος? Και εκλέξατε έναν ξένο? Τώρα πως έχετε την απαίτηση να ενδιαφερθεί αυτός ο άνθρωπος για την λίμνη εφόσον δεν μεγάλωσε στην λίμνη? δεν ψάρεψε ποτέ στην λίμνη,? δεν κολύμπησε ποτέ στην λίμνη?

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr