ΜΙΣΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ. ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Τι γίνεται με το καράβι του Δήμου Μακεδνών;

Μπορεί να είμαστε ένας δήμος πια, αλλά δεν καταλαβαίνουμε γιατί θα πρέπει όλα όσα υπήρχαν στους παλιούς δήμους να οδηγηθούν μέσα στην πόλη.

Καράβι έχει και η Καστοριά, αλλά τις τελευταίες βδομάδες από το Μαυροχώρι έχει εξαφανισθεί το » δικό » τους καράβι με αποτέλεσμα πολλοί φίλοι να μας τηλεφωνούν και να διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις Χατζησυμεωνίδη και Μισκία.

Μην κάνετε μόνο τα εύκολα, φτιάξτε το γνωστό καράβι του δήμου Καστοριάς κ. Δήμαρχε, αφήστε και κάτι στους πρώην περιφερειακούς δήμους.

Αυτά δεν τα είχατε πει προεκλογικά.

Γυρίστε πίσω τώρα το καράβι στο Μαυροχώρι, είναι απαίτηση των πολιτών, δημοτών του δήμου.

»Η αντιδήμαρχος πολιτισμού να » φτιάξει » το καράβι που έχει και να αφήσει το άλλο στην ησυχία του » τονίζουν πολλοί κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι είναι έτοιμοι να ξεσηκωθούν αν συνεχισθεί όλη αυτή η λεηλασία.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Απρίλιος, 2011, 1:39 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr