Δ.ΚΟΖΑΝΗΣ. ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΕΛΩΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Σημαντικές είναι οι πρόσφατες αποφάσεις του Δήμου Κοζάνης για μειώσεις σε τέλη καθαριότητας και φωτισμού σε πολύτεκνους και άτομα με αναπηρία.Δείτε όλες τις λεπτομέρεις καθώς και την απόφαση.

Μήπως, ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ,ΓΚΟΣΛΙΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΕΠΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ, να διαβάσουν την απόφαση, και να αφήσουμε τις ιστορίες με ερωτηματολόγια προς του πολίτες για τα καθημερινά προβλήματα;

ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ :

Α. Εγκρίνει τη μείωση σε ποσοστό τριάντα τοις εκατό (30%), των τελών καθαριότητας και φωτισμού: 1)Για τους πολύτεκνους (δημότες του νέου Καλλικρατικού ∆ήμου Κοζάνης), όπως η ιδιότητα αυτή οριοθετείται από την κείμενη νομοθεσία και, 2)Για άτομα με αναπηρία (67% και άνω), (δημότες του νέου Καλλικρατικού ∆ήμου Κοζάνης), όπως η ιδιότητα αυτή οριοθετείται από την κείμενη νομοθεσία και πιστοποιείται από την Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή της ∆ιεύθυνσης Υγείας του Νομού, για το έτος 2011.

Β. Τα δικαιολογητικά που θα κατατίθενται στην αρμόδια υπηρεσία του ∆ήμου Κοζάνης, από 01-01-2012 μέχρι 31-03-2012 (καταληκτική ημερομηνία) είναι αυτά που περιγράφονται στις αριθμ. 583/2009 για πολύτεκνους και 400/2010 για ΑΜΕΑ και ότι άλλο κριθεί αναγκαίο από την οικονομική υπηρεσία του ∆ήμου στην οποία και θα κατατίθενται τα σχετικά δικαιολογητικά.

Το ποσό της μείωσης των τελών, που θα προκύπτει ύστερα από έλεγχο των δικαιολογητικών, θα επιστρέφεται από το ∆ήμο Κοζάνης ύστερα από απόφαση του ∆ημοτικού Συμβουλίου, που θα λαμβάνεται για το σύνολο των δικαιούχων, μετά τη λήξη ημερομηνίας παραλαβής των δικαιολογητικών (31- 03-2012).
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Απρίλιος, 2011, 12:17 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr