ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΕΕ

Αναρτώνται σήμερα Παρασκευή (28/5) στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας (http://www.ypepth.gr/ ) οι βαθμολογίες των αποφοίτων ΤΕΕ που διαγωνίστηκαν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Οι υποψήφιοι μπορούν να πληροφορούνται τη βαθμολογία τους από την ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τα τέσσερα αρχικά των ονομαστικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο- Μητρώνυμο) με κεφαλαία.

Όπως ανακοινώθηκε από το αρμόδιο υπουργείο, από τους 1.261 υποψήφιους(1.096 από ημερήσια ΤΕΕ και 165 από εσπερινά ΤΕΕ) που κατέθεσαν μηχανογραφικό δελτίο, συμμετείχαν στις εξετάσεις 976 υποψήφιοι (849 από ημερήσια ΤΕΕ και 127 από εσπερινά ΤΕΕ). Σε μια άλλη εξέλιξη, η ΟΛΜΕ αποφάσισε την αποχή των βαθμολογητών από τα καθήκοντά τους σήμερα, επεξηγώντας ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν έχει προωθήσει ακόμη την απόφαση για πληρωμή των καθηγητών που απασχολούνται με οποιαδήποτε ιδιότητα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Μάιος, 2010, 11:40 πμ. στις Κατηγορίες ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr