790 εποχικοί σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Φύλακες-νυχτοφύλακες με απολυτήριο Λυκείου και καθαριστές-Σε 790 ανέρχονται οι θέσεις που θα καλύψουν με εποχικό προσωπικό 15 εφορείες και αρχαιολογικοί χώροι. Το ΑΣΕΠ ήδη ενέκρινε 182 νέες θέσεις εργασίας σε τέσσερις ακόμα υπηρεσίες, εκ των οποίων το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και Αργολίδας αλλά και το Νομισματικό και Βυζαντινό Μουσείο.

Στο μεταξύ, «ανοιχτές» παραμένουν 608 θέσεις, για την πλειονότητα των οποίων έχουν καθοριστεί οι προθεσμίες και υποβάλλονται αιτήσεις από τους υποψηφίους έως και τις 29 Απριλίου. Τις περισσότερες θέσεις θα καταλάβουν Ημερήσιοι Φύλακες και Νυχτοφύλακες, αλλά και Προσωπικό Καθαριότητας, ενώ διατίθενται, επίσης, θέσεις Πωλητών, Τεχνιτών Εκμαγείων, Χειριστών και διοικητικών ειδικοτήτων. Το προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας επτά μηνών, με εξαίρεση την Εφορεία Ενάλιων Αρχαιοτήτων, στην οποία οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με οκτάμηνα.

Οι διαγωνισμοί που εγκρίθηκαν από το ΑΣΕΠ είναι οι ακόλουθοι:

– Νομισματικό Μουσείο

Δεκαεπτά θέσεις θα προκηρύξει το μουσείο σε τρεις ειδικότητες Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Θα προσληφθούν 13 Ημερήσιοι Φύλακες ΔΕ, τρεις Νυχτοφύλακες ΔΕ και ένας Καθαριστής ΥΕ.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-3612872.

– Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Σαράντα θέσεις εποχικού προσωπικού εγκρίθηκαν για το μουσείο. Οι θέσεις κατανέμονται στις ειδικότητες ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων (38 θέσεις) και ΥΕ Καθαριστών (δύο θέσεις). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310-830538.

Στο μεταξύ, αιτήσεις δέχονται τα ακόλουθα πέντε μουσεία και εφορείες Αρχαιοτήτων:

– Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου

Σήμερα (26 Απριλίου) λήγει η προθεσμία για αιτήσεις στον διαγωνισμό του μουσείου για 16 θέσεις εποχικού προσωπικού. Τις θέσεις θα καταλάβουν δέκα Ημερήσιοι Φύλακες ΔΕ, τέσσερις Νυχτοφύλακες ΔΕ και δύο Καθαριστές ΥΕ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2810 279073.

– ΚΒ’ ΕΠΚΑ Δωδεκανήσου

Την ερχόμενη Παρασκευή, 29 Απριλίου, λήγει η προθεσμία για αιτήσεις στην ΚΒ’ ΕΠΚΑ, όπου προκηρύχθηκαν 69 θέσεις εποχικών. Οι θέσεις αφορούν τις Ακροπόλεις Λίνδου και Φιλερήμου, την αρχαία Κάμειρο, το Ασκληπιείο Κω, τις υπηρεσίες Καλύμνου, Κω και Ρόδου και τα Μουσεία Αστυπάλαιας, Καλύμνου, Καρπάθου, Κάσου, Λέρου, Νισύρου και Ρόδου και κατανέμονται σε 56 Ημερήσιους Φύλακες ΔΕ, επτά Νυχτοφύλακες ΔΕ και σε έξι Καθαριστές ΥΕ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22413 65201.

– 4η ΕΒΑ Δωδεκανήσου

Την ίδια ημερομηνία (29 Απριλίου) λήγει η προθεσμία και στην 4η ΕΒΑ Δωδεκανήσου για 35 θέσεις εποχικού προσωπικού. Οι θέσεις κατανέμονται στις ειδικότητες ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων (33 θέσεις) και ΥΕ καθαριστών (δύο θέσεις). Το προσωπικό θα στελεχώσει τις υπηρεσίες του φορέα στη Ρόδο, στην Αστυπάλαια, στο Καστελόριζο, στην Κω και στην Πάτμο. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22413 65247.

– 5η ΕΒΑ Λακωνίας

Τρεις εργάσιμες ημέρες, έως τις 29 Απριλίου, απομένουν για την υποβολή αιτήσεων στην 5η ΕΒΑ Λακωνίας για 15 εποχικούς υπαλλήλους, οι οποίοι θα τοποθετηθούν στις περιοχές Αρεόπολης, Μυστρά και Γερακιού. Οι θέσεις αφορούν δώδεκα Ημερήσιους Φύλακες ΔΕ, έναν Νυχτοφύλακα ΔΕ και δύο Καθαριστές ΥΕ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 27310 81128.

– Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης

Σε τρεις ημέρες (29 Απριλίου) πέφτει η «αυλαία» και στον διαγωνισμό του μουσείου για 13 θέσεις εποχικού προσωπικού. Οι επιτυχόντες θα επιλεγούν από τις ειδικότητες ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων (δέκα θέσεις) και ΥΕ Καθαριστών (τρεις θέσεις). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2313 306400.

– Ι’ ΕΠΚΑ Φωκίδας μετά το Πάσχα

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός της εφορείας για την πρόσληψη 31 εποχικών υπαλλήλων για τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών. Οι θέσεις αφορούν 25 Ημερήσιους Φύλακες ΔΕ, τέσσερις Νυχτοφύλακες ΔΕ και δύο καθαριστές ΥΕ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22650 82313.

– Εφορεία Ενάλιων Αρχαιοτήτων όχι ακόμα

Τον καθορισμό της προθεσμίας για αιτήσεις αναμένουν οι ενδιαφερόμενοι για τις τέσσερις θέσεις εποχικών που προκηρύχθηκαν. Οι θέσεις αφορούν δύο Νυχτοφύλακες ΔΕ, έναν Ημερήσιο Φύλακα ΔΕ και έναν Καθαριστή ΥΕ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 9235105.

– ΚΓ’ ΕΠΚΑ Ηρακλείου

Σαράντα Ημερήσιοι Φύλακες ΔΕ, επτά Νυχτοφύλακες ΔΕ και τρεις Καθαριστές ΥΕ θα προσληφθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα από τον φορέα. Το προσωπικό θα τοποθετηθεί στους αρχαιολογικούς χώρους Αρχανών, Κνωσού, Γαζίου, Γόρτυνας, Σύμης, Τυλισσού και Φαιστού. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2810-226092.

– Μουσείο Ασιατικής Τέχνης Κέρκυρας

Δώδεκα θέσεις εποχικών εγκρίθηκαν από το ΑΣΕΠ για το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης Κέρκυρας. Οι θέσεις αφορούν οκτώ Ημερήσιους Φύλακες και τρεις Νυχτοφύλακες κατηγορίας ΔΕ και έναν Καθαριστή κατηγορίας ΥΕ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 26610 30443.

20 ταμίες και 75 ταξιθέτες στο Φεστιβάλ

Τρεις εργάσιμες ημέρες, έως την ερχόμενη Παρασκευή 29 Απριλίου, έχουν στη διάθεσή τους για την υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών οι υποψήφιοι για τις 95 από τις 161 θέσεις εποχικού προσωπικού που προκήρυξε η εταιρεία «Ελληνικό Φεστιβάλ ΑΕ» για τις ανάγκες των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα. Τις θέσεις θα καταλάβουν: 75 ταξιθέτες – ελεγκτές εισόδου, και 20 ταμίες. Οσο για τις υπόλοιπες 66 θέσεις στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, εκ των οποίων 60 για ταξιθέτες και έξι για ταμίες, η υποβολή αιτήσεων λήγει στις 6 Μαΐου. Αιτήσεις υποβάλλονται, αυτοπροσώπως ή από εξουσιοδοτημένο πρόσωπο και ταχυδρομικώς, στη διεύθυνση: Χατζηχρήστου 23 και Μακρυγιάννη, Κουκάκι, Τ.Κ. 117 42. Πληροφορίες και διευκρινίσεις παρέχονται στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ, www.greekfestival.gr, και στα τηλέφωνα 210 9282900 και 9282904.

155 στην Α’ ΕΠΚΑ

Μετά το Πάσχα τοποθετούν οι αρμόδιοι την προκήρυξη διαγωνισμού για την κάλυψη 155 θέσεων εποχικού προσωπικού στην Α’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων με επτάμηνες συμβάσεις εργασίας. Από τη νέα προκήρυξη ωφελούνται απόφοιτοι Γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίοι θα στελεχώσουν τις ειδικότητες:

– ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων, 110 θέσεις, ΔΕ Νυχτοφυλάκων, 35 θέσεις, και ΥΕ Καθαριστών, δέκα θέσεις. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 9219474.

Κατερίνα Κυρίτση
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Απρίλιος, 2011, 11:21 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr