ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ,ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ….

Με απαράδεκτο τρόπο η σημερινή διοίκηση του δήμου Καστοριάς αγνόησε το τοπικό συμβούλιο της Μεσοποταμίας για το θέμα της μεταφοράς της ΔΕΥΑΚ από Καστοριά στην Μεσοποταμία.

Το τοπικό συμβούλιο τον Φεβρουάριο σε συνεδρίαση απορούσε γιατί δεν ρωτήθηκε καν από τον δήμαρχο. Οι απαντήσεις που πήραν, απίστευτες…..Σήμερα η περιφέρεια τους ακύρωσε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου γιατί δεν υπήρχε απόφαση του τοπικού της Μεσοποταμίας.

Παρχαρίδης και Χατζησυμεωνίδης ζήτησαν να αλλάξουν τα πρακτικά όπως μάθαμε παλιά συνεδρίασης ώστε να φαίνεται ότι το τοπικό είχε πάρει απόφαση, κάτι που φυσικά δεν γίνεται. Τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν….

Σε λίγο το alphafm.gr παρουσιάζει έγγραφα που εκθέτουν πολλούς.

Προχειρότητα,αδιαφορία και αλαζονεία….

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Απρίλιος, 2011, 6:50 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr