ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΦΑ ΠΑΡΧΑΡΙΔΗ-ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

Επιστολή Χ.Παρχαρίδη προς το τοπικό της Μεσοποταμίας

Επιστολή Χ.Παρχαρίδη προς το τοπικό της Μεσοποταμίας

Νέα γκάφα της δημοτικής αρχής Χατζησυμεωνίδη με την πρόσφατη απόφαση για την μεταφορά της ΔΕΥΑΚ.

Η περιφέρεια όπως σας είπαμε επέστρεψε την απόφαση διότι δεν υπήρχε η γνωμοδότηση-απόφαση του τοπικού συμβουλίου της Μεσοποταμίας ( δεν τα πάει καλά ο Δήμαρχος με τον πρόεδρο του τοπικού, και ας ήταν στην ομάδα του)

Στις 9 Φεβρουαρίου το τοπικό της Μεσοποταμίας συνεδριάζει. Ο πρόεδρος Βασίλης Κεραμιδόπουλος μεταξύ άλλων τονίζει πως » απορώ γιατί δεν υπήρχε ενημέρωση η τουλάχιστον ερώτηση προς το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μεσοποταμίας για την μεταφορά της υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ.Α Καστοριάς στο δημοτικό μέγαρο Μεσοποταμίας»

Το συμβούλιο αποφασίζει ομόφωνα, εισηγείται την επίσημη ενημέρωση για το θέμα της μεταφοράς της υπηρεσίας της ΔΕΥΑΚ στο Δημοτικό Μέγαρο Μεσοποταμίας καθώς επίσης και την ενημέρωση για το λόγο παράκαμψης του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μεσοποταμίας για ένα τέτοιο μείζον θέμα.

Μετά την απόφαση ο αντιδήμαρχος Χ.Παρχαρίδης στέλνει επιστολή-απάντηση προς το τοπικό συμβούλιο, λες και είναι αντίπαλοι, μέσα από την οποία τους ειρωνεύεται αλλά τους λέει κιόλας πως δεν χρειάζεται η άποψή τους.

Έχουμε λοιπόν την απόφαση που δείχνει την έντονη δυσαρέσκεια του τοπικού όπου με ευθύνη Παρχαρίδη και Χατζησυμεωνίδη όπως καταλαβαίνουμε παρακάμφθηκε το συμβούλιο, και την απαξιωτική απάντηση Παρχαρίδη.

Έρχεται η ώρα που κάνει στο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς ο δήμαρχος εισήγηση στο δημοτικό συμβούλιο για την μεταφορά της ΔΕΥΑΚ, το όλο θέμα κατά πλειοψηφία περνά, αλλά η απόφαση δεν εγκρίνεται από την περιφέρεια.

Η έκπληξη Χατζησυμεωνίδη και Παρχαρίδη μεγάλη, διότι διαπιστώνουν πως η περιφέρεια τους ζητά, οπωσδήποτε απόφαση-γνωμοδότηση του τοπικού της Μεσοποταμίας.Πείτε στην περιφέρεια κ. Παρχαρίδη ότι με επιστολή σας προς το τοπικό τους είπατε ότι λανθασμένα ερμηνεύουν το άρθρο 82 του 3852/2010, όταν αυτοί σωστά σε τόνιζαν πως πρέπει να εισηγηθούν. Αλλά βέβαια εσείς από την ΔΕΗ και ο δήμαρχος από την ΔΟΥ τα ξέρετε όλα πολύ καλύτερα από κάθε άλλον. Η αυτοδιοικητική σας πείρα ξεπερνά τους πάντες…..

Κάποιοι λοιπόν ας πάρουν το μάθημα τους διότι άλλες ήταν οι εποχές που ένας αποφάσιζε.

Μετά από την λαχτάρα που πήραν ξεκίνησε προσπάθεια να πείσουν το τοπικό της Μεσοποταμίας ( αν είναι δυνατόν) να αλλάξει την απόφαση που πήρε 9/2/11 και να περάσει απόφαση – γνωμοδότηση που να λέει ότι ζητά την μεταφορά της ΔΕΥΑΚ στην Μεσοποταμία.

Όλα αυτά τα απίστευτα θα συνεχισθούν και σήμερα, μιας και ψάχνουν να βρουν τρόπο να πείσουν το τοπικό για αλλαγή της απόφασης.

Ο Χ.Παρχαρίδης ηττημένος κατά πολύ προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μιας και εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στην τοπική κοινωνία της Μεσοποταμίας.

Το φυσά δηλαδή, αλλά αυτό δεν κρυώνει…..

Φτάνει λοιπόν κύριοι η αλαζονεία.

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Απρίλιος, 2011, 12:44 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΦΑ ΠΑΡΧΑΡΙΔΗ-ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ”

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr