ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ Σ.ΛΙΑΝΟΥ ΜΕ Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ

Είναι μια υπόθεση που είχε παρουσιάσει το alphafm.gr όταν σε πρόσφατη επίσκεψη του π. Υπουργού Δημήτρη Αβραμόπουλου είχε ασκηθεί από τον Σ.Λιάνο σκληρή κριτική με σχόλια στο facebook ( στην είδηση για τον ερχομό Αβραμόπουλου) αλλά και απίστευτες αναφορές για χρήματα που χάθηκαν σε τουριστικά προγράμματα της νομαρχίας ( Λιάντσης,Ευαγγέλου).

Οι αναφορές έγιναν από Σ.Λιάνο και Γ.Μαντζούρα.

Ερχόμενος ο Δ.Αβραμόπουλος στην Καστοριά πληροφορήθηκε τις επιθέσεις που δέχτηκε και ενοχλήθηκε πολύ. Εκείνη την ημέρα είχαμε παρέμβαση στον alpha 94,7 και στον Αντ.Παραρά του προέδρου της ΝΟΔΕ Δημήτρη Καραμανίδη ο οποίος επιτέθηκε στον Σ. Λιάνο ( δείτε την είδηση και ακούστε την τοποθέτηση Καραμανίδη).

Ο κ. Αβραμόπουλος πήγε την υπόθεση στην δικαιοσύνη και όπως μαθαίνουμε Λιάνος και Μαντζούρας θα πρέπει σήμερα να παρουσιασθούν για κατάθεση.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Απρίλιος, 2011, 5:01 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr