Φοιτητικές εκλογές 2011. Αφισορύπανση Πανεπιστημίων και τακτικές άλλων εποχών

Στις 18 Μαΐου θα διεξαχθούν σε όλη την χώρα , μέσα στα Τριτοβάθμια Ιδρύματα , οι Φοιτητικές εκλογές. Οι Κομματικές Νεολαίες σχεδόν όλων των κομμάτων σε ένα επικοινωνιακό προγραμματισμό που θυμίζει 10ετία 80  , έχουν ριχτεί στην μάχη της αφίσας και των πανό.  Στόχος τους : Οι πιστοί φοιτητές -μέλη των παρατάξεων που εκτελούν χρέη αφισοκολλητή, να «πιάσουν» το καλύτερο μέρος της σχολής και να γεμίσουν στην κυριολεξία όλους τους τοίχους και τους πίνακες ανακοινώσεων με αφίσες.

» Πρέπει να βαφτεί το ΤΕΙ μπλε/πράσινο/κόκκινο» είναι η άνωθεν εντολή.

Έτσι και με αιτία αυτή την εντολή , όλα τα Τριτοβάθμια Ιδρύματα της χώρας μετατρέπονται εν μια νυκτί ,  σε Τριτοκοσμικές παράγκες με την αφισορύπανση να κάνει αισθητή την παρουσία της για σχεδόν όλο το  υπόλοιπο Ακαδημαϊκό έτος. Κτήρια ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, όπως του Παραρτήματος Καστοριάς, μετατρέπονται εν μια νυκτί σε απίστευτο παζλ κιτσαρίας και βρωμιάς.

Ερωτώντας φοιτητές για ποιο λόγο θέλουν να ρυπαίνουν το κτήριο τους , μου απάντησαν. » Εκλογές χωρίς αφίσες δεν γίνονται. Μας έστειλαν 1000 αφίσες από τα κεντρικά. Πρέπει να τις κολλήσουμε , δεν μπορούμε να τις γυρίσουμε πίσω»

Φυσικά η καταστροφή ολοκληρώνεται το βράδυ των εκλογών , όταν κατά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων , οι διαφωνίες κορυφώνονται συνήθως , όπως και στα γήπεδα, με  καταστροφές ,  βρισίδια, πολλές φορές και ξύλο.

Και όλα αυτά πιστεύω οτι έχουν σαν αιτία την παραπάνω κομματική εντολή , που οι «στρατιώτες» πρέπει να εκτελέσουν .

Ερωτώ λοιπόν : Γιατί  στις Βουλευτικές -Δημοτικές -Περιφερειακές Εκλογές ισχύει αυστηρώς νόμος (3870) κατά των αφισοκολλήσεων , παρά μόνο σε πολύ συγκεκριμένα σημεία ενώ δεν ισχύει το ίδιο για τις Φοιτητικές εκλογές;  Τ ι σχέση μπορεί να έχει η αφισορύπανση με το Πανεπιστημιακό άσυλο και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών;

Καλώ λοιπόν: Τους Βουλευτές του Νομού μας στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Παραρτήματος σαν αυτόπτες μάρτυρες , ώστε να μεταφέρουν στους «Νεολαίους» τους , κεντρικά, τις εντυπώσεις τους.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Απρίλιος, 2011, 12:23 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Φοιτητικές εκλογές 2011. Αφισορύπανση Πανεπιστημίων και τακτικές άλλων εποχών”

  1. […] -μέλη των παρατάξεων που εκτελούν χρέη […]Συνεχεια…. blog καθημερινής ενημέρωσης Author: admin on 29 Απριλίου 2011 Category: Ελλάδα Ετικέτες:2011, […]

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr