Απενεργοποίηση Κέντρων Εκπαιδεύσεως του Στρατού Ξηράς

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ » ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ 40 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ» – Απάντηση ( την οποία είχαμε παρουσιάσει πριν 2 περίπου βδομάδες) και επίσημα του υπουργού εθνικής άμυνας για το κλείσιμο ΚΕΝ σε όλη την Ελλάδα, μετά από ερώτηση του βουλευτή Ν.Δ Χρήστου Λεονταρίδη.Δείτε την απάντηση και θα καταλάβετε πολλά :

Ανάλογη ερώτηση για το κλείσιμο του ΚΕΝ Ά. Ορεστικού έχει καταθέσει από 29.3 και ο Ζ.Τζηκαλάγιας, η οποία όμως δεν έχει απαντηθεί.

Νομίζουμε πως ο βουλευτής Ν.Δ ( αφού έχουν περάσει οι 25 μέρες) θα πρέπει να καταθέσει επίκαιρη ερώτηση ώστε να πάρει συγκεκριμένες δεσμεύσεις και να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια.

Είναι καλό να έχουμε επίσημο έγγραφο και όχι μόνο προφορικές δεσμεύσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Απρίλιος, 2011, 9:14 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Απενεργοποίηση Κέντρων Εκπαιδεύσεως του Στρατού Ξηράς”

  1. […] καταλάβετε πολλά : Ανάλογη ερώτηση για […]Συνεχεια…. blog καθημερινής ενημέρωσης Author: admin on 29 Απριλίου 2011 Category: Ελλάδα […]

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr