ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ – ΣΦΟΔΡΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ Δ.Δ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Παρουσιάζουμε τα επίμαχα έγγραφα –

Μεγάλη είναι η δυσαρέσκεια του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Αμπελοκήπων μετά και την δημοσίευσή του ΦΕΚ για τις τελικές συγχωνεύσεις των σχολείων.

Ο σύλλογος Αμπελοκήπων κάνοντας έρευνα για την καταλληλότητα των σχολικών κτιρίων Κωσταραζίου που θα υποδεχτούν και τα υπόλοιπα, διαπίστωσαν πως για το δημοτικό και γυμνάσιο στο Κωσταράζι δεν έχει εκδοθεί οικοδομική άδεια και δεν υπάρχει επίσης μελέτη για την στατικότητα των κτιρίων.

Δείτε όλα τα έγγραφα που αλλάζουν τα δεδομένα, δείχνουν πρόχειρες διαδικασίες. Τώρα θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις στους γονείς όλοι αυτοί που αβασάνιστα λαμβάνουν αποφάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΕΓΓΡΑΦΑ :

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Απρίλιος, 2011, 7:29 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr