258 προσλήψεις στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Θέσεις για ιατρούς και οδοντίατρους.

Προσκλητήριο διορισμού σε γιατρούς και οδοντίατρους  απευθύνει το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για την ενίσχυση περιφερειακών υποκαταστημάτων του.

Με το νέο προσωπικό ενισχύονται τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ  σε Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Αστακό, Ναύπακτο,  Πάτρα, Αίγιο, Πύργο, Αμαλιάδα, Γαστούνη, Βαρθολομιό, Βάρδα, Ναύπλιο, Άργος, Τρίπολη, Κόρινθο, Καλαμάτα, Κυπαρισσία, Γαργαλιάνους, Σπάρτη, Λιβαδειά, Θήβα, Οινόφυτα, Δίστομο, Χαλκίδα, Αλίαρτο, Κύμη, Αλιβέρι, Λίμνη Ευβοίας, Καρπενήσι, Λαμία, Μακρακώμη, Στυλίδα, Αταλάντη, Άγ.Κωνσταντίνο, Άμφισσα, Θήρα, Πάρο και Νάξο.

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται έως τις 5 Μαΐου. Οι αιτήσεις – δηλώσεις θα αποστέλλονται ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, προς τη Διοίκηση του Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. και στη Διεύθυνση: Ι.Κ.Α. Τ.Θ. 34215, 10210, Αθήνα.

Οι νέες θέσεις  αφορούν τις ειδικότητες καρδιολόγου, παθολόγου, γενικής ιατρικής, ορθοπεδικού, ουρολόγου, οφθαλμίατρου, νευρολόγου, χειρουργού, ορθοδοντικού, οδοντίατρου, δερματολόγου, ρευματολόγου, ΩΡΛ, ενδοκρινολόγου και ψυχίατρου

Σύμφωνα με την προκήρυξη, το Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. θα συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου για 12 μήνες με ιατρούς – οδοντιάτρους διαφόρων ειδικοτήτων για την παροχή περίθαλψης στους ασφαλισμένους.  Οι νεοπροσλαμανόμενοι θα εργαστούν   για 27 ώρες την εβδομάδα σε ωράριο που θα διακανονιστεί  από τον συμβαλλόμενο και τον Διευθυντή της Μονάδας και με συνολική αμοιβή 21.600 ευρώ, ανεξαρτήτως περιστατικών. Η αμοιβή θα καταβάλλεται σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις.

Τα έντυπα των αιτήσεων – δηλώσεων μπορούν να τα παραλάβουν οι ενδιαφερόμενοι από τις κατά τόπους Μονάδες Υγείας & Υποκαταστήματα του Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται κατά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και όχι με την υποβολή της αίτησης.

Για σχετικές πληροφορίες: 210-5215000 – Τμήμα Υπηρεσιακής Κατάστασης Ιατρών.ΤΟ ΒΗΜΑ

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Απρίλιος, 2011, 8:21 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “258 προσλήψεις στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Θέσεις για ιατρούς και οδοντίατρους.”

  1. Σούκουλης Νίκος

    Για την είδηση :(258 προσλήψεις στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Θέσεις για ιατρούς και οδοντίατρους /http://www.alphafm.gr/archives/21626) ,εμφανίζεται,κατά την αναζήτηση στο Google,ότι η ανάρτηση της πραγματοποιήθηκε πριν 2 ημέρες.Ωστόσο,αναφέρεται και το εξής:Δημοσιεύτηκε απο τον Αντώνης Παραράς στις 30,Απριλίου, 2011, 8:21 μμ (κάτω από την είδηση).Λαμβάνοντας υπ’όψιν ότι για την παρούσα χρονική περίοδο δεν αναφέρεται κάτι παρόμοιο οπουδήποτε αλλού στο διαδίκτυο,μπορείτε να ενημερώσετε για την εγκυρότητα των ανωτέρω στην παρούσα χρονική στιγμή;

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr