Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΠΑΣΟΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

Με επιστολή της η νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ Καστοριάς ζήτησε για δεύτερη φορά από τον υπουργό οικονομικών να πάρει μέτρα και να αλλάξει τις αποφάσεις των αυτοδιοικητικών οι οποίοι αποφάσισαν να μεταστεγαστούν πολλές κρατικές υπηρεσίες σε κτίρια ιδιωτών με την καταβολή υπέρογκων μηνιαίων μισθωμάτων.

Είναι περίεργο πως μέχρι και σήμερα ο Φ.Πετσάλνικος που σαν πρόεδρος της βουλής πήρε πρωτοβουλίες για την συγκέντρωση χρημάτων για την μείωση του Ελληνικού χρέους, δεν έχει ασχοληθεί καθόλου μέχρι σήμερα με το όλο θέμα.

Η νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ ζητά άμεση αλλαγή σε ΔΟΥ, Α’θμια – Β’θμια εκπαίδευση, εντελόμενα, αλλά και σε άλλες κρατικές υπηρεσίες, ώστε να εξοικονομηθούν μηνιαίως μεγάλα ποσά.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Μάιος, 2011, 6:56 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr