ΕΠ’ ΑOΡΙΣΤΟΝ ΚΑΤAΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣIΟΥ – ΛΥΚΕIΟΥ ΤΣΟΤΥΛIΟΥ ΚΟΖAΝΗΣ

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στις συγχωνεύσεις σχολείων – κατάληψη του γυμνασίου – λυκείου Τσοτυλίου Κοζάνης . Σε κατάληψη προχωρούν οι γονείς των μαθητών των δύο σχολείων, αντιδρώντας στη συγχώνευση του λυκείου Τσοτυλίου στο λύκειο Νεάπολης. 

Την απόφαση αυτή έλαβαν ομόφωνα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και Λυκείου Τσοτυλίου και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, που συνεδρίασαν αργά χθες το βράδυ.

«Αντιδρούμε στην απόφαση του υπουργείου για τη συγχώνευση του σχολείου μας. Προβαίνουμε από σήμερα στην επ’ αόριστον κατάληψή του», ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και Λυκείου Τσοτυλίου, Κώστας Παπαδόπουλος.

Αναφερόμενος στο ιστορικό τού σχολείου (Τσοτύλιος Σχολή), είπε πως ιδρύθηκε το 1873 και είναι το πρώτο σχολείο (Γυμνάσιο) πανελλαδικά, που λειτούργησε επί Τουρκοκρατίας.

«Ζητάμε το ιστορικό Λύκειο Τσοτυλίου να παραμείνει ως έχει και όχι να γίνει παράρτημα του Λυκείου Νεαπόλεως. Εάν δεν δοθεί λύση, είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε στα άκρα, ακόμη και μέσα στην εξεταστική περίοδο», πρόσθεσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Μάιος, 2011, 8:59 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “ΕΠ’ ΑOΡΙΣΤΟΝ ΚΑΤAΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣIΟΥ – ΛΥΚΕIΟΥ ΤΣΟΤΥΛIΟΥ ΚΟΖAΝΗΣ”

  1. […] και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, που […]Συνεχεια…. blog καθημερινής ενημέρωσης Author: admin on 4 Μαΐου 2011 Category: Ελλάδα Ετικέτες:ΑOΡΙΣΤΟΝ, […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr