ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΑ ΝΕΡΑ

Δεν αντιδρά κανείς για την κατάντια τη λίμνης.

Καιρό οι πολίτες αντιδρούν φωνάζουν προτείνουν αλλά και ψηφίζουν αυτούς που έχουν υποσχεθεί τα πάντα.

Η λίμνη είχε και έχει σοβαρά προβλήματα. Βασικό ερώτημα, πέντε μήνες τώρα ας μας πει κάποιος τι αναλύσεις έχουν γίνει.

Όλα φαίνεται να είναι μόνο στα λόγια αλλά και στις προεκλογικές υποσχέσεις.

Δείτε σημερινό πρωινό video του Alphafm.gr

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8tAvUfH6n2k[/youtube]


 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Μάιος, 2011, 6:50 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΑ ΝΕΡΑ”

  1. sakis

    Τα άλγη είναι μικροσκοπικές μονό-κυτταρικές μορφές φυτών που αναπτύσσονται στην ηλιοφάνεια. Είναι παρόντα στη βλάστηση (π.χ πάνω στα δέντρα), στον αέρα, στο χώμα, και στο νερό. Οι μικροσκοπικοί σπόροι τους, εισάγονται συνεχώς στις λίμνες και άλλες υδάτινες μάζες με τον αέρα, τις αμμοθύελλες, τη βροχή, κ.τ.λ. Αναπτύσσονται γρήγορα σε στάσιμα ύδατα όταν εκτίθενται στο φως του ήλιου και σε θερμοκρασίες πάνω από 4 βαθμούς Κελσίου. Μπορούν να δημιουργήσουν γλίτσα ή/και μυρωδιές. Μπορούν να παρεμποδίσουν το σωστό φιλτράρισμα ,τα φωσφορικά και νιτρικά άλατα στο νερό ευνοούν την ανάπτυξή τους. Η ανάπτυξη της άλγης εμφανίζεται με τρεις βασικές μορφές: planktonic, filamentous και macrophytic. Η Planktonic άλγη είναι ένας μονοκύτταρος, μικροσκοπικός οργανισμός που επιπλέει ελεύθερα στο νερό. Όταν είναι εξαιρετικά άφθονη ή «ανθισμένη», καθιστούν το νερό της λίμνης πράσινο. Σε πιο σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να δώσει και άλλα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του κίτρινου, γκρίζου, καφετί ή κόκκινου. Η Filamentous άλγη αναφέρεται μερικές φορές ως «ινώδη άλγη» ή «αφρός λιμνών». Η Filamentous άλγη εμφανίζεται και σε λεπτά πράσινα νήματα που διαμορφώνουν επιπλέοντα στρώματα, τα οποία κινούνται συχνά γύρω από τη λίμνη λόγω του αέρα.

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr