ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Σήμερα 11/5/2011 και ώρα 13.00 έλαβε χώρα στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας παράρτημα Καστοριάς η τακτική Γενική Συνέλευση, στην οποία συνέβησαν τα παρακάτω απαράδεκτα γεγονότα τα οποία δεν αρμόζουν και δεν υπάρχει κανένα κοινό σημείο με τα πιστεύω και τα ιδεώδη της παράταξης μας.

Κατά την διάρκεια της διεξαγωγής της συνέλευσης η πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ Σεφαλίδη Αλεξάνδρα που τυγχάνει να είναι μέλος της Π.Α.Σ.Π αρνήθηκε μετά από τρείς προσκλήσεις του προέδρου της Γενικής Συνέλευσης να πάρει το λόγο και να προβεί στον απολογισμό των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011, αλλά και να προχωρήσει σε οικονομική ενημέρωση του Δ.Σ ως όφειλε.

Διερωτόμαστε γιατί; ΄Έχετε να κρύψετε ή φοβάστε κάτι; Που βρίσκεται το ταμείο του Δ.Σ; ΄Ένας ακόμη χρόνος αφάνειας και απραξίας επιβεβαιώθηκαν σήμερα. Είστε υπόλογοι προς τους φοιτητές για την ανευθυνότητα και την ανικανότητά σας να τους εκπροσωπήσετε αλλά και για να μάχεστε γι’ αυτούς.

Δεν έχετε καταλάβει μάλλον τις ευθύνες και το βάρος που φέρει οποιαδήποτε θέση μέσα στο Διοικητικό Συμβούλιο. Φυσικά θα ήταν μάταιο να αναρωτηθούμε που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή ο Αντιπρόεδρος ,η Γραμματέας αλλά και ο Ταμίας του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου (όλοι μέλη της Π.Α.Σ.Π) για να λάβουν κάποιος από αυτούς τον λόγο και να δώσει εξηγήσεις προς τους φοιτητές. Μάλλον εκείνη τη στιγμή οργάνωναν τη σκέψη τους για την αρπαγή των πρακτικών της Γενικής Συνέλευσης . Η ενέργεια αυτή πήρε σάρκα και οστά από τον Γραμματέα της Π.Α.Σ.Π Χατζηκωνσταντίνου Γεώργιο ο οποίος προσπάθησε να αρπάξει τα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης με μεθόδους που χρησιμοποιούν μόνο χούλιγκαν και τραμπούκοι. Στην προσπάθεια της Γραμματέως της Γ.Σ να προστατέψει τα πρακτικά, δέχθηκε επίθεση και ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό εναντίον της από τον Γραμματέα άλλα και μέλη της Π.Α.Σ.Π οι οποίοι είχαν ίδιες διαθέσεις. Απόρροια αυτού ήταν η Γραμματέας της Γ.Σ να βρεθεί στο έδαφος σε ημιλυπόθυμη κατάσταση .Φοβόμαστε ακόμα και να σκεφτούμε τι θα γινόταν αν έπεφταν στο χέρια τους η Γραμματέας μαζί με τα πρακτικά. Τα συμπεράσματα δικά σας. Αυτοί οι άνθρωποι διεκδικούν την ψήφο των φοιτητών .Αυτοί θέλουν να απαρτίζουν το αυριανό Δ.Σ του Τ.Ε.Ι και να λαμβάνουν αποφάσεις για το μέλλον μας. Είναι πραγματικά επικίνδυνοι για το κοινωνικό σύνολο.

Τέλος αφήσαμε ένα γεγονός το οποίο μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει σε οποιονδήποτε υγιώς σκεπτόμενο άνθρωπο. Η Δημοκρατική (;) παράταξη της Π.Α.Σ.Π αποχώρησε από την Γ.Σ αφού προηγουμένως είχε λάβει μέρος σε δύο(2) ψηφίσματα που αφορούσαν τη εκλογή του προεδρείου της Γ.Σ και στο ψήφισμα που αφορούσε τον τρόπο εκλογής της εφορευτικής επιτροπής των εκλογών. Μάλλον ξεχνάτε εύκολα πόσες φορές οι ίδιοι έχετε προτείνει η εκλογή της εφορευτικής επιτροπής να γίνετε μέσα από την Γενική Συνέλευση. Στηριζόμαστε σε δικά σας παλαιότερα λεγόμενα τα οποία και έγιναν πράξεις και θέλοντας να σας φρεσκάρουμε την μνήμη ,σας λέμε ότι το ανώτατο όργανο το οποίο είναι ποιο πάνω από το Δ.Σ είναι η Γ.Σ των φοιτητών και αυτή μπορεί να αποφασίσει για τα τεκταινόμενα στο Τ.Ε.Ι.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να δώσουμε μια υπόσχεση προς όλους τους φοιτητές, πως η Δ.Α.Π – Ν.Δ.Φ.Κ όντας πρωτοπόρα παράταξη και αρνούμενη να εξυπηρετήσει μικροπολιτικά συμφέροντα που κατά κόρον εφαρμόζουν οι αντίπαλοι της, εγγυάται από την μεριά της ότι θα κάνει ότι εξαρτάται από αυτήν προκειμένου να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των σπουδαστικών εκλογών αλλά και την ακεραιότητα του αποτελέσματος .

 

Με τιμή

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Μάιος, 2011, 8:21 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ”

  1. dap kastorias

    θα θελαμε να σας παρακαλεσουμε να αλλαξετε την εικονα που εχετε αναρτησει!!! το σημα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δν ειναι ιδιο με της Νεας Δημοκρατιας!!!

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr