ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΕΦΑΛΙΔΗ : ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΑΠ/ΝΔΦΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Μετά λύπης μου διαπιστώνω την ψευδή κατάθεση των γεγονότων από τη Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ., που έλαβαν χώρα στο Παράρτημα Καστοριάς την Τετάρτη 11 Μαΐου στην Τακτική Απολογιστική Συνέλευση των φοιτητών.

Με μάρτυρες πολλούς φοιτητές- φιλικά προσκείμενοι σε κάποια παράταξη ή όχι- γίνανε όντως κάποια γεγονότα, που δυστυχώς δεν αρμόζουν στη Δημοκρατία του σήμερα, αλλά στη «δημοκρατία» της Δ.Α.Π.- Ν.Δ.Φ.Κ..

Δε γνωρίζουν καν τη διαδικασία, που πρέπει να ακολουθηθεί και απορώ πως μπορούν και μειώνουν τη νοημοσύνη τόσων φοιτητών.

Ναι, έπρεπε να γίνει απολογισμός Δ.Σ. και ενημέρωση ταμείου. Ήταν θέματα ημερήσιας διάταξης, που δε μου επέτρεψαν οι φίλτατοι συνάδελφοι της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. να αναπτύξω, παρά μόνο στο χρόνο, που οι ίδιοι μου «επέτρεψαν»! Δεν υπήρξα ποτέ δύο (2) χρόνια, που είμαι πρόεδρος Δ.Σ. Φοιτητών φερέφωνο κανενός. Δε θα γίνω τώρα.

Οι «κύριοι» της Δ.Α.Π.-ΝΔ.Φ.Κ. «ξέχασαν» να αναφερθούν στο γεγονός πως και οι άλλες δύο (2) παρατάξεις του ιδρύματος Σ.Α.Π. ΚΑΙ Π.Κ.Σ. εγκαταλείψαν τη διαδικασία διότι την θεώρησαν αντιδημοκρατική. Συνέχισαν μόνοι τους την Συνέλευση με διθυραμβικά συνθήματα και ενημέρωση από τον Υπεύθυνο Πόλεως της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ Θεόδωρου Σαραντάκη και αποφάσιζαν την εφορευτική επιτροπή των εκλογών μεταξύ ημών και υμών.

Αναρωτηθείτε λοιπόν ποιος είναι δημοκρατικός και ποιος όχι. Ποιος γνωρίζει τις διαδικασίες, που πρέπει να ακολουθηθούν και ποιος όχι. Ποιος φοβάται και ποιος όχι. Δεν φοβήθηκα ποτέ τίποτα για να φοβηθώ τώρα την μονίμως δεύτερη, ανενημέρωτοι και αντιδημοκρατική παράταξη της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ.

Η δημοκρατία είναι όνειρό μας. Για κάποιους άλλους ο εφιάλτης τους.

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος Δ.Σ. Φοιτητών

Σεφαλίδη Αλεξάνδρα

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Μάιος, 2011, 9:07 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr