ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΙΚΟΥΣ – ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η – ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 και 13 ΜΑΪΟΥ 2011

 

Συνάδελφοι,

Η κυβέρνηση παρά τη δυναμική αντίδραση των εργαζομένων στους Βρεφικούς-Παιδικούς Σταθμούς, συνεχίζει την αδιάλλακτη στάση της και επιμένει στην βίαιη ανατροπή του ωραρίου του Παιδαγωγικού – Εκπαιδευτικού προσωπικού των Παιδικών Σταθμών αυξάνοντάς το κατά 10 ώρες (από 30 σε 40) εβδομαδιαίως, αλλά και η αύξηση του ωραρίου στο Δημόσιο και τους Ο.Τ.Α. από 37,5 σε 40 ώρες, δείχνει ξεκάθαρα την πολιτική της.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας στη σημερινή της συνεδρίαση, αφού εκτίμησε τις διαθέσεις του κλάδου αλλά και την ημερομηνία ψήφισης του σχεδίου Νόμου στην Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε την προκήρυξη για την ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 και 13 ΜΑΪΟΥ 2011 ΔΥΟ ΤΡΙΩΡΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ τις πρώτες ώρες της βάρδιας κάθε εργαζόμενου στους Βρεφικούς-Παιδικούς Σταθμούς, επιμένοντας στην απόσυρση της διάταξης που θέλει να τους μετατρέψει σε PARKING παιδιών και προωθεί την κατάργηση του Δημόσιου και Παιδαγωγικού Χαρακτήρα τους.

 

Συνάδελφοι,

Συγχρόνως, πιο οργανωμένα, πιο δυναμικά και κυρίως ενωτικά είμαστε έτοιμοι ταυτόχρονα με τον ορισμό της ημέρας της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής να εντείνουμε τις κινητοποιήσεις και την αντίδρασή μας με την συμμετοχή συνολικά του κλάδου, γι’ αυτό η μαζικότερη συμμετοχή στις νέες κινητοποιήσεις θα δώσει τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα αναγκάσει την κυβέρνηση σε άτακτη υποχώρηση.

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ

ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

 

Θέμης Μπαλασόπουλος Ιωάννης Τσούνης

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Μάιος, 2011, 10:00 πμ. στις Κατηγορίες ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr