Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Καστοριάς : » ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ »

Χαρακτηρίζετε μέλη της Παράταξης της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Καστοριάς, ως μισογύνηδες και φαλλοκράτες τη στιγμή που ο ανεξέλεγκτος τραμπουκισμός σας, οδηγούμενος από τον άκρατο φανατισμό σας, οδηγούν τα αρσενικά μέλη της Παράταξης σας ακόμη και να χειροδικήσουν απέναντι σε θηλυκά μέλη της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ..
Συγκεκριμένα σήμερα 12 Μαΐου 2011 ο κ. Αθανάσιος Ρουκουνάκης ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε άκρως υβριστικά όσο αφορά το πρόσωπο του κ. Νικόλαου Γκόντα, Πολιτευτή και πατέρα της συμφοιτήτριας μας Σοφίας Γκόντα, μέλος Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Καστοριάς. Στην συνέχεια, αφού η συμφοιτήτρια μας του ζήτησε τον λόγο για τα λεγόμενα του και μετά από την προσβλητική του στάση τον έβρεξε καφέ, την κυνήγησε στον χώρο του κυλικείου και έξω από αυτόν, όπου και χειροδίκησε εις βάρος της υπό την προτροπή της απερχόμενης Γραμματέως του Δ.Σ. Μαρίας Τρόντζα.
Πριν αποφασίσετε να παραδώσετε στον οποιονδήποτε μαθήματα φεμινισμού, φιλογυνισμού και σεβασμού προς το γυναικείο φύλο, καλό θα είναι εν πρώτοις να τα απευθύνετε στα γυναικεία μέλη της Παράταξης σας, οι οποίες όχι μόνο δεν αποτρέπουν τον ξυλοδαρμό μίας γυναίκας προασπίζοντας έτσι τουλάχιστον την σωματική της ακεραιότητα, αλλά προτρέπουν και επικροτούν την επίθεση ενός άντρα εις βάρος της.
Εν συνεχεία, πριν προβείτε στο να δηλώσετε την οποιαδήποτε δυσαρέσκεια σας, σαν Τομέας Γυναικών Π.Α.Σ.Π. για οποιαδήποτε ΑΛΗΘΗ λεγόμενα (τα οποία απορρέουν φυσικά από τις πράξεις σας), καλό θα ήταν να διδάξετε στους άντρες της Παράταξης σας, τι σημαίνει σεβασμός απέναντι στο Γυναικείο Φύλο, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων ενεργειών σας. Αρκεί να υπενθυμίσουμε και την επίθεση του πρώην Γραμματέα της Π.Α.Σ.Π. Γεώργιου Λαζαρίδη, απένατι στην απερχόμενη Ειδική Γραμματέα Δ.Σ. Αρχοντούλας Ιωαννίδου.

Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Καστοριάς

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Μάιος, 2011, 10:54 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr