»ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΤΖΗΣ. ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΉΓΗΣΗ ΤΟΥ

Ο δήμος Ορεστίδος ακόμη δεν έχει στηρίξει τις απόψεις του αντιδημάρχου Πέτρου Χατζή για τους ανεπιθύμητους πολιτικούς, και όχι μόνο, στο δημοτικό διαμέρισμα Αμπελοκήπων.

Ο δήμαρχος του δήμου θα πρέπει να πει στον κόσμο και ειδικά σε αυτή την περιοχή αν στηρίζει την εισήγηση του στενού του συνεργάτη και αντιδημάρχου.

Μουδιασμένοι και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας οι οποίοι δεν καλοβλέπουν την υπόθεση των ανεπιθύμητων προσώπων.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Μάιος, 2011, 4:52 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “»ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΤΖΗΣ. ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΉΓΗΣΗ ΤΟΥ”

  1. Οταν συγκαλείται λαική συνέλευση αυτοί που την συγκαλούν θα πρέπει να ξέρουν ή να αντιλαμβάνονται πότε αυτή είναι επαρκής σε σχέση με τον πληθυσμό της τοπικής κοινωνίας , τον οποίο ουσιατικά καλούν να παραστει στην συνέλευση. ¨Οταν λοιπόν δεν υπάρχει επαρκής αντιπροσωπευτικότητα του συνολικού πληθυσμού αυτήν δεν πραγματοποιείται και μετατίθεται για άλλη ημερομηνία. Σε μία κοινωνία με χίλιους κατοίκους όταν παρίστανται μόνο είκοσι με τριάντα άτομα δεν είναι δυνατόν να προβαίνει (η κουρεμένη κατά τα άλλα λαική συνέλευση ) σε ψηφίσματα . Είναι άκυρα και μη αντιπροσωπευτικά της τοπικής κοινωνίας. Λιγη υπευθυνότητα νομίζω πως δεν βλάπτει……..Δηλαδή είκοσι άτομα αποφάσισαν να είναι ανεπιθυμητοι κάποιοι υπουργοί και λοιποί παράγοντες της εκπαίδευσης????? Αν είναι δυνατόν? Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στα πιο ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr