Πρόγραμμα κατάρτισης για επιχειρήσεις έως 49 εργαζόμενους

Το Πρόγραμμα Διαρθρωτικής Προσαρμογής Επιχειρήσεων που απασχολούν μέχρι 49 εργαζόμενους, το οποίο υλοποιείται από την Επαγγελματική Κατάρτιση ΑΕ, παρουσίασε τη Δευτέρα ο υφυπουργός Εργασίας Β.Κεγκέρογλου.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται από τις 17 Ιανουαρίου μέχρι και τις 17 Μαρτίου μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ. Σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής και κατάρτισης στις επιχειρήσεις, προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες της σύγχρονης επιχειρηματικότητας.

Το ύψος του προγράμματος ανέρχεται σε 80 εκατ. ευρώ. Όπως ανέφερε ο υφυπουργός, το πρόγραμμα έχει δύο βασικούς άξονες: Αφ’ ενός, οι επιχειρήσεις που θα ενταχθούν να αποκτήσουν νέα περιθώρια επιλογών και να στρέψουν προς νέες κατευθύνσεις τη δραστηριότητά τους και, αφετέρου, οι εργαζόμενοι σε αυτές τις επιχειρήσεις να δεχθούν την κατάλληλη κατάρτιση, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις νέες ανάγκες της επιχείρησης και να εδραιώσουν τη θέση εργασίας.

Πρόγραμμα «Διαρθρωτικής προσαρμογής εργαζομένων και επιχειρήσεων εντός της οικονομικής κρίσης» που απασχολούν 50 εργαζόμενους και άνω.ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Μάιος, 2011, 7:43 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr