ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑ. »ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΙΣΘΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ»

( όχι, η ερώτηση δεν έγινε από την περιφέρεια μας η από την Καστοριά)

Γράφουμε, μιλάμε,ρωτάμε, εδώ και πολύ καιρό »τι θα γίνει με τα πολύ υψηλά ενοίκια που πληρώνει το κράτος στον νομό Καστοριάς για να στεγάζει υπηρεσίες του σε ιδιωτικά ακίνητα με υψηλό τίμημα».

Η νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ και κυρίως ο γραμματέας αντέδρασε εντονότατα με δυο επιστολές προς τον υπουργό οικονομίας, αλλά απάντηση δεν ήρθε.

Κανένας άλλος από τον νομό Καστοριάς δεν έχει ασχοληθεί με χιλιάδες ευρώ που δίνει η πολιτεία σε ενοίκια, ενώ υπάρχουν δεκάδες άδεια κρατικά κτίρια.

Στην βουλή, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κατέθεσε ερώτηση ( ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) για το ίδιο θέμα, αλλά για την Αττική, στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Τοπικά ξαναλέμε σχεδόν καμία αντίδραση, αλλά όταν κάποιοι μιλούν για την οικονομική Ελληνική κατάσταση ζητούν θυσίες από όλους μας. Γιατί όμως δεν αντιδρά κανείς για δεκάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως που χάνονται;

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Μάιος, 2011, 2:20 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr