ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Ζ.ΠΑΥΛΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Με αφορμή χθεσινή συνέντευξη δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης, που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό σας και αφορούσε ότι δήθεν υπάρχει στο Δήμο μας εξωθεσμικός παράγοντας ο οποίος αναμειγνύεται στη Διοίκηση του Δήμου και δίνει εντολές σε συνεργάτες του Δημάρχου και υπαλλήλους του Δήμου και υπήρχε σχετικό ερώτημα αν λαμβάνει αμοιβή ή όχι και από πού καταβάλλεται αυτή η αμοιβή, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα παρακάτω:

Η νέα Δημοτική Αρχή, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα της και στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού, έχει ως βασική επιδίωξη την ευαισθητοποίηση των δημοτών της Καστοριάς στον τομέα της εθελοντικής εργασίας, συγκροτώντας ομάδες εθελοντών.

Οι ομάδες εθελοντικής εργασίας μετέχουν σε σχεδιασμένες από το Δήμο Καστοριάς δράσεις, όπως δεντροφυτεύσεις, καθαρισμούς δημοσίων χώρων, περιποίηση χώρων πρασίνου, και γενικότερα σε δράσεις που στοχεύουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών του Δήμου Καστοριάς.

Μέλη των εθελοντικών αυτών οργανώσεων είναι άτομα τα οποία, είτε είναι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου μας, είτε όχι. Στους εθελοντές του Δήμου μας ανήκει και ο αναφερόμενος στο ρεπορτάζ συνδημότης μας ο οποίος προσφέρει εθελοντική και αφιλοκερδή εργασία στους προαναφερόμενους τομείς, ούτε μετέχει στη Διοίκηση του Δήμου, ούτε δίνει εντολές σε υπαλλήλους.

Θα θέλαμε και θα ήμασταν ευτυχείς αν και άλλοι συνδημότες μας ακολουθούσαν το παράδειγμα του συγκεκριμένου Δημότη και καλούμε από την εκπομπή σας όποιους επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στις εθελοντικές ομάδες του Δήμου μας..

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Μάιος, 2011, 5:51 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Ζ.ΠΑΥΛΟΥ”

  1. X

    Μας εμπαίζει και από πάνω ο Δήμαρχος. Λες και δεν βλέπουμε τι συμβαίνει στο Δημαρχείο. Έλεος! Έλεος!

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr