Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΥΝΟΠΟΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ» γνωστοποιεί στα μέλη του ότι οι ακόλουθες κλαδικές εκθέσεις προσφέρουν ειδικές τιμές για συμμετοχή σε αυτές υπό την αιγίδα του Σ.Γ.Κ. : 

1)      ΜΕΧΑ – Μόσχα (9-11 Οκτωβρίου 2011)

2)      FUR EXPO UKRAINE – Κίεβο (19-22 Οκτωβρίου 2011)

3)      IDF – ISTANBUL LEATHER FAIR – Κωνσταντινούπολη (17-19 Ιανουαρίου 2012)

4)      TURKEL FAIR ORGANIZATION – Ενδιαφέρεται για να οργανώσει ένα σύστημα λιανικής πώλησης κατά τη διάρκεια της IDF – ISTANBUL LEATHER FAIR.

Τα έντυπα συμμετοχής και περαιτέρω πληροφόρηση είναι διαθέσιμα στα γραφεία μας.

*

O ΟΠΕ ενημερώνει για το κόστος συμμετοχής για την κλαδική Έκθεση CMP – Collection Premiere Moscow που πραγματοποιείται από 5-8 Σεπτεμβρίου 2011 στη Μόσχα. Τα στοιχεία επικοινωνίας και τα έντυπα συμμετοχής είναι διαθέσιμα στα γραφεία μας.

*

Σας ενημερώνουμε ακόμη ότι μπορείτε να παραλάβετε όσοι ενδιαφέρεστε από τα γραφεία μας επιστολή του Διοικητή του ΙΚΑ που αφορά ρύθμιση οφειλών προς το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Μάιος, 2011, 10:02 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr