ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ Δ.Σ

Μετά το πέρας των Φοιτητικών Εκλογών της 18ης Μαΐου 2011, που μας βρήκε νικητές –και ειλικρινά ευχαριστούμε εκ βαθέων όλους όσους μας στήριξαν- ήρθε η στιγμή για την διενέργεια των αρχαιρεσιών που απαιτούνται ώστε να επιτευχθεί η σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Παρά το ότι η Παράταξη της Π.Α.Σ.Π. μέσω του Γραμματέα της, εξέφρασε τα συγχαρητήρια της όσο αφορά την εφορευτική επιτροπή ( 3 εκπρόσωποι Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ., 1 εκπρόσωπος Π.Α.Σ.Π., 1 εκπρόσωπος Σ.Α.Π.) και ειδικότερα τον Πρόεδρο αυτής Μιχάλη Στεργίου (μέλος Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ.) για την διαφάνεια των εκλογών και όσο αφορά την Παράταξη της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. για την νίκη της, ΔΕΝ συναίνεσε ώστε να συγκροτηθεί το νέο Δ.Σ., όσο αφορά την κατανομή των ιεραρχικών θέσεων αυτού. Επίσης αναρωτιόμαστε για ποιόν λόγο η Παράταξη της Π.Κ.Σ. παίρνει μέρος στις Φοιτητικές Εκλογές, τη στιγμή που ο εκπρόσωπος αυτής στο υπό-σύσταση νέο Δ.Σ. δεν έχει την πρόθεση να εκφράσει την οποιαδήποτε συμμετοχή του στις απαιτούμενες διαδικασίες. Παρά μόνο να δηλώνει το ¨παρόν¨ του, δίχως να λαμβάνει θέση ενεργά ώστε να ληφθούν οι οποιεσδήποτε καίριες αποφάσεις!;!
Για ακόμη μία φορά, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να αντιμετωπίσουμε τους αλαζόνες συναδέλφους μας, οι οποίοι ενώ αναγνωρίζουνε την νίκη μας, δεν δέχονται να υπερψηφίσουν τα δίκαια μας ώστε να συγκροτηθεί το Δ.Σ.
Στην περίπτωση που δεν συγκροτείται το Δ.Σ., το ανώτερο όργανο των Φοιτητών, το Τ.Ε.Ι. μας μένει ¨ΑΚΕΦΑΛΟ¨ σε θέματα εκπροσώπησης και ¨διοικήσεως¨ του Φοιτητικού μας Συλλόγου. Δεδομένης αυτής της κατάστασης, οι ανεξάρτητοι φοιτητές στερούνται εκπροσώπησης καθώς δεν υφίσταται έστω Πρόεδρος Δ.Σ. και η μόνη υποστήριξη που θα μπορεί να τους παρασχεθεί σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα είναι μόνο μέσω παρατάξεων.
Σαν Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Καστοριάς, δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε αναπόσπαστοι το έργο μας, όσα εμπόδια κι αν φέρουν στον δρόμο μας…!!!

Άλλωστε ποτέ δε πιστέψαμε στιγμή πως κάποιοι θα αποταχθούν των παρωπίδων τους και του κομπλεξικού υπερεγώ τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Μάιος, 2011, 5:05 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr