37.000 νέες θέσεις εργασίας από τις Περιφέρειες.Στην Καστοριά, ακόμη μαλώνουμε…..

Συνεχίζεται το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, με τη πρόσκληση υποβολής προτάσεων από τους τοπικούς φορείς στις Περιφέρειες Κρήτης, Ιονίων Νήσων, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.

Πολύ μεγάλη εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως στην Καστοριά ακόμη δεν έχει ξεκινήσει τίποτα.Μάλλον Σαββόπουλος και Χατζησυμεωνίδης αρκέστηκαν στις προσωπικές τους αντιπαραθέσεις.

Το πρόγραμμα στην περιοχή μας δεν ξεκινά, με τεράστιες ευθύνες των τοπικών παραγόντων, του εργατικού κέντρου,του τοπικού ΠΑΣΟΚ αλλά και των υπολοίπων κομμάτων που δεν πιέζουν
Το πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, στόχο έχει τη
δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο.

σταδιακή ένταξη σε δράσεις απασχόλησης 37.000 συμπολιτών μας, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός του ανέρχεται στα 190 εκατομμύρια ευρώ.

Η υλοποίηση του προγράμματος προβλέπει τη συνεργασία Φορέων Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα ως φορέων απασχόλησης (όπως Σωματεία, Συνδικαλιστικές και Επαγγελματικές Ενώσεις, Εταιρίες Αστικού Δικαίου) με τους συμπράττοντες φορείς (όπως ενδεικτικά οι ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού, τα νομικά τους πρόσωπα, αλλά και κάθε είδους νομικό πρόσωπο δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου που αναπτύσσει δραστηριότητες με σκοπό την υλοποίηση δράσεων κοινωφελούς χαρακτήρα).

Οι ωφελούμενοι τοποθετούνται στις θέσεις εργασίας από τους συμπράττοντες φορείς που έχουν συνάψει μνημόνια συνεργασίας με τους δικαιούχους φορείς απασχόλησης.

Συγκεκριμένα, στην Περιφέρεια της Κρήτης οι ωφελούμενοι είναι συνολικά 2.950 και κατανέμονται ως εξής: στο νομό Ηρακλείου 1.435, στο νομό Ρεθύμνου 402, στο νομό Χανίων 738 και στο νομό Λασιθίου 375.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Μάιος, 2011, 7:20 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr