Ημέρας Περιβάλλοντος, Κυριακή 5 Ιουνίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Εν όψει της Ημέρας Περιβάλλοντος, Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 και υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, υποστηρίζουν μία σειρά δράσεων σε όλη τη χώρα προσκαλώντας όλες τις Περιφερειακές Ενότητες ,τους Δήμους, Σχολεία, Εθελοντικές, Περιβαλλοντικές, Πολιτιστικές και λοιπές οργανώσεις και Συλλόγους για συμμετοχή.

Στο πλαίσιο της δραστηριότητας αυτής ο Δήμος Καστοριάς ,το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και η Επιτροπή Λίμνης, με γνώμονα ότι η περιβαλλοντική ευαισθησία των πολιτών αυξάνει διαρκώς και υποστηρίζοντας και ενισχύοντας τον εθελοντισμό ως στάση ζωής, πραγματοποιούν σειρά εκδηλώσεων σε σχέση με το περιβάλλον την Κυριακή 5 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα:

 • 11:30π.μ. καθαριότητα του χώρου περιμετρικά της λίμνης, με αφετηρία το πάρκο “Ολυμπιακής Φλόγας” και τερματισμό την Ιερά Μονή Παναγίας της Μαυριώτισσας.
 • 17:00 μ.μ.«Ο Μακρυπέδος – Το Τέρας της Λίμνης» Πρωτότυπες κατασκευές και δρώμενο για παιδιά και μεγάλους, στη νότια παραλία , απέναντι από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.
 • 21:30 μ.μ.Μουσική βραδιά με τους Blue Note Band στο θέατρο “Ολυμπιακής Φλόγας”.
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Μάιος, 2011, 10:53 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr