ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, Ο Δ. ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΩΡΕΙ »ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ» ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΘΕΣΕΩΝ

Εξέδωσε περίεργη ανακοίνωση διαμαρτυρίας η περιφερειακή ενότητα Καστοριάς για τις θέσεις των τεσσάρων που θα προσλάβει, λέγοντας πως όλα γίνονται για την εκμετάλλευση των ανέργων του νομού μας.

Ο κ. Σαββόπουλος σήμερα έσπευσε στην ιστοσελίδα την επίσημη της περιφερειακής ενότητας να ανεβάσει ( μετά από τρία 24 ώρα) την προκήρυξη, δελτίο τύπου, που δεν χρειάζεται και ολόκληρο μηχανισμό υπαλλήλων για να εκδοθεί, εξέδωσε σήμερα, απειλές προφορικές σήμερα » δεν θα τα αφήσω εγώ αυτά » και άλλα τέτοια τα οποία προφανώς είναι μηνύματα για κύκλους του που γνωρίζουν από τέτοια. Τονίζει την υποχρέωση του για διαφάνεια. Πολλές φορές δεν χρειάζεται να τα λέμε, οι πράξεις μας δικαιώνουν.

Το θέμα πάντως είναι πως οι πολίτες ενημερώθηκαν για τις τέσσερις θέσεις.

Βιογραφικά,στοιχεία και προϋποθέσεις είναι γνωστά.

Σύντομα θα δούμε τις εξελίξεις, σύντομα θα μάθουμε για τις επιλογές, ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ( πότε γίνονται) και θα χαρούμε όλοι να ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες ομαλά.

Επίσης ο αντιπεριφερειάρχης δηλώνει πως υπεύθυνη για τις προσλήψεις είναι η ΚΑΛΛΙΣΤΩ αλλά ο ίδιος θα φροντίσει να υπάρχει πλήρη διαφάνεια και έλεγχος στη διαδικασία.

Γιατί, σας είπε κανείς ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στους χειρισμούς της Οργάνωσης;

Καλύτερα οι θεσμικοί, οι κομματικά διορισμένοι, και τα πολιτικά πρόσωπα να μένουν εκτός, είδαμε την κατάντια της χώρας…..

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Μάιος, 2011, 3:45 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, Ο Δ. ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΩΡΕΙ »ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ» ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΘΕΣΕΩΝ”

  1. Δημήτρης

    Παραπληροφόρηση δεν έγινε. Ίσια ίσια ο Alpha FM μας άνοιξε τα μάτια για την συγκεκριμένη προκίρηξη ΚΑΙ αν δεν έκανε την ανακοίνωση οι θέσεις θα είχαν καλυφθεί και κανείς δεν θα είχε πάρει χαμπάρι τι έγινε.

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr