ΚΑΙ ΕΠIΣΗΜΑ Η ΠΑΡAΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤHΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛHΨΕΙΣ – ΠΡOΓΡΑΜΜΑ » LIFE »

Μετά τα ρεπορτάζ του alphafm.gr και τις διαμαρτυρίες πολιτών η ΚΑΛΛΙΣΤΩ ανακοίνωσε την παράταση τριών ημερών για τις τέσσερις θέσεις, τις οποίες προκλητικότατα καθυστέρησε να ανακοινώσει η περιφερειακή ενότητα Καστοριάς.

Το όλο θέμα λαμβάνει διαστάσεις μεγάλες, ακούγονται διάφορα για την επιλογή των ατόμων.

Τις επόμενες ώρες θα έχετε ρεπορτάζ αναλυτικά με όλο το παρασκήνιο.

ΚΑΛΛΙΣΤΩ:

Παρατάθηκε η προθεσμία υποβολής βιογραφικών μέχρι την Πέμπτη 9 Ιουνίου και ώρα 12 το μεσημέρι. Η Περιβαλλοντική Οργάνωση «Καλλιστώ» ζητά συνεργάτη μερικής απασχόλησης, με έδρα στην «Καστοριά», που θα απασχοληθεί στο πλαίσιο του έργου LIFE ARCTOS/KASTORIA («Βελτίωση των προϋποθέσεων συνύπαρξης ανθρώπου-αρκούδας στο Ν. Καστοριάς, Ελλάδα – Μεταφορά Βέλτιστων Πρακτικών» – LIFE09 NAT/GR/000333) στα εξής κύρια αντικείμενα-καθήκοντα:  Συντονισμός, διαχείριση και παρακολούθηση υλοποίησης του έργου  Υποστήριξη υλοποίησης του φυσικού αντικειμένου και δράσεων του έργου  Προετοιμασία τεχνικών δελτίων, εκθέσεων και αναφορών  Πιστοποίηση προόδου υλοποίησης του φυσικού αντικειμένου του έργου.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Μάιος, 2011, 9:31 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr