Νέο μήνυμα του Ζ. Τζηκαλάγια για την εκλογική αναμέτρηση της Τετάρτης. Ας μην ανησυχεί κανένας από τους δυο υποψήφιους, δεν τους στηρίζει……..

20:34 – Το Νοέμβριο του 2009 ξεκίνησε η πορεία προς τη νέα μεταπολίτευση. Περίπου 800.000 Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες εξέλεξαν το νέο Πρόεδρό μας κ. Αντώνη Σαμαρά. Το άνοιγμα στην κοινωνία συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί σε εικοσιπέντε μέρες με το 8ο Συνέδριό μας.

Χθες ξεκίνησε η διαδικασία εκλογής των νέων τοπικών κομματικών οργάνων. Για πρώτη φορά εκλέγονται οι τοπικές κομματικές οργανώσεις από όλα τα μέλη. Στην Καστοριά ψήφισαν σχεδόν 2000 Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες. Περίπου το 1/3 αυτών που ψήφισαν το Νοέμβριο για την ανάδειξη του προέδρου, έξι φορές περισσότεροι από αυτούς που ψήφιζαν στο παρελθόν και περίπου το 10% αυτών που μας ψήφισαν στις βουλευτικές εκλογές.

Παραμένω συνεπής στο βαθύτερο νόημα του μηνύματος που απέστειλα προ πενθημέρου. Ο δρόμος προς την Ιθάκη ποτέ δεν ήταν στρωμένος με ρόδα και χωρίς φουρτούνες. Η κατάκτηση του στόχου όμως θα γίνει και αυτός είναι η ανανέωση της πολιτικής, για να δει καλύτερες μέρες ο τόπος μας.

Δήλωσα και επιμένω σε αυτό, ότι θα συνεργαστώ στενά με το νέο Πρόεδρο και τα εκλεγμένα κομματικά μας όργανα, για το καλό της Καστοριάς και του κόμματος

Οι εκλογικές διαδικασίες του πρώτου γύρου ολοκληρώθηκαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα και με απόλυτη ηρεμία.

Συγχαίρω όλους τους υποψηφίους για το υψηλό επίπεδο που επέδειξαν μεταξύ τους στη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

Συγχαίρω επίσης όλες και όλους τους Νεοδημοκράτες για τη μεγάλη συμμετοχή τους σε αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας και τους καλώ να προσέλθουν και πάλι με τον ίδιο ενθουσιασμό στις κάλπες στις 2/6, για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Μάιος, 2010, 8:34 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr