Συνάντηση Μπόλαρη με τους γουνοποιούς της Καστοριάς

Τα αιτήματα του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» για την περαιτέρω ενίσχυση του κλάδου συζητήθηκαν σε συνάντηση εκπροσώπων του με τον υφυπουργό Οικονομίας,
Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας Μ. Μπόλαρη, στο γραφείο του στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης.

Οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου ευχαρίστησαν τον υφυπουργό για τις μέχρι τώρα ενέργειες του και μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου για τα ζητήματα των γουνοποιών και ζήτησαν ενεργότερη στήριξη, μέσω του ΟΠΕ, στις διεθνείς εκθέσεις, διευκολύνσεις στη διακίνηση ειδικά των Ρώσων επισκεπτών (βίζα, κ.α), αξιοποίηση του ΤΕΜΠΕ και επέκταση και εκσυγχρονισμό των υποδομών.

Ο κ. Μπόλαρης δήλωσε πως η Πολιτεία ήδη μεριμνά για κάποια από τα προβλήματα που εκτέθηκαν, όπως της έκδοσης βίζας, του Ταμείου Εγγυοδοσίας και υποσχέθηκε να επισκεφθεί τον εκθεσιακό χώρο στην Καστοριά, για επιτόπια συζήτηση των προβλημάτων του κλάδου των γουνοποιών.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Μάιος, 2010, 9:53 μμ. στις Κατηγορίες ΓΟΥΝΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr