ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΠΑ’Ι’ΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΕ ΔΑΚΗ – Αναπάντητα Ερωτήματα – απαντήσεις που πονάνε

Αναπάντητα έμειναν εχθές τα ερωτήματα του επικεφαλούς της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Γιάννη Παπαϊορδανίδη και των περιφερειακών συμβούλων της παράταξής μας, από τον κύριο Περιφερειάρχη.

Ζητήθηκε δε από τον κύριο Δακή να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα. Αντ’ αυτού, ο κύριος Περιφερειάρχης επέλεξε τον δρόμο της σιωπής. Σιωπή, που έγινε ακόμα εκκωφαντικότερη, από τις «απαντήσεις» του.

Οι απαντήσεις που ποτέ δεν πήραμε:

  1. Στο ερώτημα των συνολικών υποχρεώσεων που κληροδοτήθηκαν στην Περιφερειακή Αρχή, από τις καταργηθείσες Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις·
  2. Στο ερώτημα για το αν ελήφθησαν υπόψη αντικειμενικά κριτήρια (ακροαματικότητα, τιράζ, τηλεθέαση) για την κατανομή των δαπανών δημοσιεύσεων και δημοσίων σχέσεων στα Μ.Μ.Ε. ηλεκτρονικά και έντυπα·
  3. Στο ερώτημα για την αναγκαιότητα διάθεσης σχεδόν 600 ευρώ ημερησίως για έξοδα κυλικείου, από την πρώην Ν.Α. Κοζάνης·
  4. Στο ερώτημα για την σκοπιμότητα τοποθέτησης τηλεοπτικών – ραδιοφωνικών αναμεταδοτών.

 

Και βέβαια στο πάγιο αίτημά μας, όπως και προεκλογικά είχαμε υποσχεθεί, για ανάρτηση όλων των στοιχείων του απολογισμού, στο διαδίκτυο.

 

Υ.Γ. Πολλοί μπερδεύουν τον «λαϊκισμό» με τη «δημαγωγία». Αν ωστόσο θεωρείται «λαϊκισμός» η αγωνία για το πώς ξοδεύονται τα χρήματα των συμπολιτών μας, που τόσο δύσκολα βιώνουν, ειδικά αυτήν την περίοδο, τότε είναι σίγουρα δημαγωγία η αναφορά σε πλεονασματικούς απολογισμούς και η διαβεβαίωση ότι τα ταμειακά υπόλοιπα καλύπτουν τις αναληφθείσες υποχρεώσεις έργων όταν δεν γνωρίζουμε ποιες είναι αυτές.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Ιούνιος, 2011, 11:59 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr