«ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ »

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Δημήτριος Σαββόπουλος στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Σταύρο Κατσίλη, ώστε να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών του χώρου τοποθέτησης του Αξονικού Τομογράφο.

Στην συνάντηση κλήθηκε και ο Ανάδοχος του έργου, ο οποίος  ενημέρωσε  για την πορεία του έργου και διαβεβαίωσε ότι οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί έως τις 25 Ιουνίου. Παρών, στην συνάντηση ήταν και ο πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος και Δ/ντης Φυσίατρος κ. Ανδρέας Οικονόμου.

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς έχει καταθέσει τον φάκελο για την Προμήθεια του Αξονικού Τομογράφου στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2007-2013 ( Τομέας Υγείας – Πρόνοιας) με προϋπολογισμό 400.000,00 € και εντός 10ήμερου αναμένεται η Απόφαση Έγκρισης από την Διαχειριστική Αρχή. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Ιούνιος, 2011, 5:47 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr