ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ- ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΑΝΤΙΣΤΕ. ΧΑΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

Να αναλάβουν, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ & ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ τις ευθύνες τους –

Ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος καταπολέμησης κουνουπιών υπό κανονικές συνθήκες είναι η προνυμφοκτονία από εδάφους στις εστίες αναπαραγωγής των κουνουπιών.

Οι Περιφερειακές Ενότητες μαζί με τους Καλλικρατικούς Δήμους των περιοχών ευθύνης τους θα πρέπει πριν τον ψεκασμό να εξυγιάνουν το αστικό, περιαστικό και αγροτικό περιβάλλον, όπου υπάρχει φόβος δημιουργίας εστιών αναπαραγωγής κουνουπιών. Σημεία παρέμβασης θα είναι μέρη όπου υπάρχει συσσώρευση απορριμμάτων πάσης φύσεως ή ανεξέλεγκτη διάθεση στο περιβάλλον λυμάτων, θα πρέπει να προβούν σε καθαρισμό των φρεατίων όμβριων υδάτων, εγκαταλελειμμένων χώρων και κτιρίων, αποστραγγιστικών καναλιών, όχθες ρυακιών, κοίτες χειμάρρων, τάφρων κ.λ.π.

Συμπληρωματικές οδηγίες για την υλοποίηση του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών.ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Ιούνιος, 2011, 11:40 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr