Συνεχίστηκε κι εφέτος η προβολή του Νομού Καστοριάς από τη Νομαρχία σε Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού»

11:21 – Οι εκθέσεις τουρισμού, αδιαμφισβήτητα, αποτελούν ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία προβολής και προώθησης του τουριστικού προϊόντος της κάθε περιοχής, παγκοσμίως. Συμπεριλαμβάνονται δε, σ’ έναν ευρύτερο σχεδιασμό δράσεων και ενεργειών, όπως είναι οι καταχωρίσεις σε επιλεγμένα έντυπα, η διαφημίσεις σε δημόσιους χώρους και μέσα, καθώς


και η δημιουργία και διανομή σχετικών εντύπων και άλλων ειδικών εκδόσεων.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καστοριάς, με τη συμμετοχή της σε μία έκθεση τουρισμού, εσωτερικού και εξωτερικού, στον ομοιογενή, ειδικά διαμορφωμένο κάθε φορά χώρο του ΕΟΤ, δίδει το γεωγραφικό στίγμα της περιοχής μας, διανέμει τα κατάλληλα έντυπα με στόχο την προσέλκυση, όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών.

Επιγραμματικά, μία Νομαρχία, σε μία έκθεση τουρισμού, κάνει επαφές, δημιουργεί γνωριμίες, δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες και προβάλει όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά της περιοχής, εντάσσοντας την Καστοριά στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Στο πλαίσιο αυτό, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καστοριάς, εναρμονισμένη πλήρως στην πάγια προτροπή του Υπουργείου για ενιαία εικόνα και προβολή της χώρας μας, ειδικότερα στο εξωτερικό, συνέχισε κι εφέτος το πρόγραμμα τουριστικής προβολής με τη συμμετοχή της σε εκθέσεις τουρισμού όπως, η ΙΤΒ στο Βερολίνο- Γερμανία, μία παραδοσιακή τουριστική αγορά, η ROM EXPO στη Ρουμανία, ένα νέο ρεύμα κεντροανατολικοευρωπαϊκών χωρών που πορεύονται σε νέες κοινωνικοοικονομικές κατευθύνσεις, με κοινά χαρακτηριστικά μ’εμάς. (Ευρωπαϊκή Ένωση, πολιτιστική και θρησκευτική συγγένεια), η ΜΙΤΤ στη Μόσχα-Ρωσία, συνδυασμός τουρισμού-γούνας.

Ο Νομάρχης Καστοριάς κ. Κωνσταντίνος Λιάντσης, ανέφερε σε δηλώσεις του την «αναγκαιότητα της συμμετοχής μας στις εκθέσεις αυτές», τονίζοντας ιδιαίτερα την «ανάγκη ευρύτερης και αρτιότερης συμμετοχής και από άλλους φορείς, ώστε να έχουμε πιο δυναμική διείσδυση στις αγορές αυτές με ακόμη καλύτερα αποτελέσματα».

Σημειώνεται ότι ο Νομάρχης είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Μόσχας κ. Louzkov, τον οποίον προσκάλεσε επισήμως να επισκεφθεί το Νομό Καστοριάς.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Απρίλιος, 2010, 8:26 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr