ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΝΕΡΟΥ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ

Παράτυπα η δημοτική αρχή Καστοριάς δεν δίνει στη δημοσιότητα έγγραφα με αναλύσεις νερού.

Καμία αντίδραση από τους δημοτικούς συμβούλους –

Ζητήσαμε ακόμα και με αίτηση από τον δήμο Καστοριάς αναλύσεις και έγγραφα του τμήματος υγείας που εστάλησαν στον δήμο τον περασμένο μήνα, και το γραφείο τύπου του δήμου και ο δήμαρχος κρύβουν τα στοιχεία και δεν μας δίνουν, απλά τα έγγραφα του Μαΐου.

 

Είναι ο μόνος δήμος σε όλη την Ελλάδα που δεν δίνει ενημέρωση ακόμα και στα ΜΜΕ για ένα ζήτημα που αφορά την υγεία των πολιτών.

Ζητάμε να βγει στην δημοσιότητα όπως έχει άλλωστε υποχρέωση, το έγγραφο που έλαβε ο δήμος Καστοριάς με τα αποτελέσματα των αναλύσεων του ΜΑΙΟΥ από τμήμα υγιεινής

 

 

Όλα γίνονται προφανώς στα πλαίσια της διαφάνειας ( οι πολίτες ας κρίνουν).

Εγκύκλιος του υπουργείου υγείας, όπου απευθυνθήκαμε, τονίζει ξεκάθαρα πως όλα τα αποτελέσματα σε αναλύσεις νερού θα πρέπει ακόμα και διαδικτυακά να δημοσιοποιούνται.

Ο δήμος Καστοριάς και το γραφείο τύπου αδικαιολόγητα και παράτυπα δεν δίνει στην δημοσιότητα το έγγραφο του τμήματος υγιεινής του περασμένου μήνα με αποτελέσματα αναλύσεων από Μαύροβο, Τοιχιό και άλλες περιοχές.

Οι ευθύνες δικές σας………

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Ιούνιος, 2011, 1:15 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr