ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΛΕΑ & ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Με χαμηλούς τόνους η περιφερειακή ενότητα Καστοριάς περιγράφει την σημερινή τους συνάντηση για τις κοινωνικές θέσεις εργασίας, που έγινε στο δημαρχείο Καστοριάς. Ο κ. Σαββόπουλος μετά την παρέμβαση Θ. Αναστασίου πήρε τις 40 θέσεις για την περιφερειακή ενότητα. Ο δήμος Καστοριάς θα πάρει περίπου 190, ο δήμος Ορεστίδος 100, το Νεστόριο 70 και από 10 περίπου νοσοκομείο και Κέντρο αποθεραπείας Ά.Ορεστικό.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ :

 

« ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ  ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ  (ΛΕΥΚΕΣ – ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ)»
Στο Δημαρχείο Καστοριάς βρέθηκε σήμερα το απόγευμα  ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτρης Σαββόπουλος  ενόψει συνάντησης με τους τρεις Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας κ.κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδη, Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, Χρήστο Γκοσλιόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού- Αναπτυξης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Θεοδοσόπουλο Ιάκωβο, τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου  κ. Γεώργιο Μαλέα,  τον ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου Καστοριάς κ. Απόστολο Νακόπουλο  και τον υπάλληλο του Δήμου Νεστορίου κ.   Στέργιο Λουδοβάρη.

Στόχος της συνάντησης, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα,  ήταν  να ελεγχθεί  η πορεία του προγράμματος και να συζητηθούν οι λεπτομέρειες και οι συντονιστικές διαδικασίες που απαιτούνται ώστε να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν όλα τα διαδικαστικά θέματα ενόψει της προετοιμασίας της επικείμενης  προκήρυξης Κοινωφελούς Στήριξης (Λευκές – Πράσινες Θέσεις) των 420 ατόμων που εγκρίθηκαν  για την Καστοριά.  Αξίζει να σημειωθεί ότι συμφωνήθηκε ομόφωνα από όλους τους συμμετέχοντες η κατανομή των θέσεων ανάμεσα στην Περιφερειακή Ενότητα, τους τρεις Δήμους, το Νοσοκομείο Καστοριάς και το Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης και Κοινωνικής Υποστήριξης Καστοριάς.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Ιούνιος, 2011, 10:03 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr