ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΙΟΥΝΙΟ….Ο ΜΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;

Η ΔΕΥΑΚ έδωσε στη δημοσιότητα αποτελέσματα μετρήσεων Ιουνίου. Συνεχίζει ο δήμος Καστοριάς να κρατά μυστικές τις μετρήσεις του Μαΐου. Φοβάστε μήπως κάτι και δεν δίνεται τις αναλύσεις του προηγούμενου μήνα ;

Η ΔΕΥΑΚ έδωσε στην δημοσιότητα αναλύσεις από ιδιωτικό εργαστήριο με δείγματα από τον δήμο Καστοριάς. Οι μετρήσεις έγιναν από 6.6.11 και μετά ( άρα καμία σχέση με αυτές του Μαΐου που επιμένουν κάποιοι να κρύβουν)

Σήμερα η ΔΕΥΑΚ μας έστειλε περίπου στις 17.30 όλα τα αποτελέσματα των μετρήσεων ( ιδιωτικού εργαστηρίου) και όχι μέτρηση του κρατικού τμήματος υγείας ( δεν πειράζει την άλλη φορά).

Σας δίνουμε τα αποτελέσματα όπως μας τα έστειλε η διοίκηση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΥΑΚ

ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 1 ( 06-09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011)

ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 2 ( 06-09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011)

ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 3 ( 06-09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011)

ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 4 ( 06-09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011)

ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 5 ( 06-09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011)

ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 6 ( 06-09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011)

Δείτε πόσο άμεσα η νέα διοίκηση της ΔΕΥΑΚ δημοσιοποιεί στοιχεία μετρήσεων για την κατάσταση του νερού ( αλλά του Ιουνίου) μιας και ανέλαβε ουσιαστικά από το ξεκίνημα αυτού του μήνα.

Ο δήμαρχος Καστοριάς γιατί δεν λέει στους πολίτες τι νερό πίνανε τον Μάιο μήνα.

Αυτά ζητάμε καιρό τώρα κ. Χατζησυμεωνίδη να δημοσιοποιήσετε, να βγάλετε στην φόρα το έγγραφο που σας έστειλε το τμήμα υγιεινής της περιφερειακής ενότητας όπου δείχνει την κατάσταση του νερού σε περίπου 4-5 δημοτικά διαμερίσματα.

Και όλα αυτά φαίνεται πως φοβίζουν μιας και έχουν προηγηθεί τα αποκαλυπτικά μας ρεπορτάζ για την κατάσταση των αντλιοστασίων.

Μήνας Μάιος, βγάλτε τις αναλύσεις όπως ορίζει η νομοθεσία πριν δείτε πολίτες να σας τα ζητούν μέσα από την εισαγγελία.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Ιούνιος, 2011, 8:59 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr