1000,00 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ 400,00 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡOΕΔΡΟ

»Στον δήμο Καστοριάς μοιράζουν μισθούς την στιγμή που είναι απλήρωτοι δεκάδες υπάλληλοι» τονίζουν συνεχόμενα αρκετά στελέχη κυρίως από την ομάδα Κοντόπουλου, ο οποίος χθες απουσίαζε από το συμβούλιο, μιας και βρίσκεται στο εξωτερικό.

Σε τοποθέτηση του ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Καραμανίδης επανέλαβε την θέση ολόκληρης της ομάδα Κοντόπουλου, όχι μισθός σε δημοτικούς συμβούλους,ούτε αποζημιώσεις για συνεδριάσεις την στιγμή που ο δήμος Καστοριάς δεν έχει χρήματα να πληρώσει υπαλλήλους. Η ομάδα Χατζησυμεωνίδη συνέχισε την τακτική Παπουλίδη – Τσαμίση, χίλια ευρώ στον πρόεδρο των παιδικών σταθμών, τετρακόσια ευρώ στον αντιπρόεδρο και αποζημίωση στους συμμετέχοντες στα διοικητικά συμβούλια.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ukUz2LX3FOA[/youtube]

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Ιούνιος, 2011, 4:31 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr