Ελλιπής Επιμόρφωση με Προπαγάνδα «δίχως όρια»

.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Καστοριάς :

Την ώρα που οι κυβερνώντες οδηγούν τον εκπαιδευτικό σε πρωτοφανή οικονομική και επιστημονική υποβάθμιση και αδυνατούν να διοικήσουν τον τόπο, συνεχίζουν με προκλητικό τρόπο την προπαγάνδα αποδεικνύοντας την ολοκληρωτική νοοτροπία τους.

Η αήθης προπαγάνδα της κυβέρνησης αποκαλύπτεται για άλλη μια φορά στα βιβλία που δόθηκαν στους συναδέλφους για το Πρόγραμμα της Μείζονος Επιμόρφωσης στον τόμο Α΄, Γενικό μέρος, Α1, παρ. 9 όπου αναφέρει συγκεκριμένα: «ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Κεντρική προγραμματική δέσμευση του ΠΑΣΟΚ…»(!!!)

Αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι οι κυβερνώντες δεν έχουν κανένα φραγμό να ασκήσουν την κομματική τους προπαγάνδα την ίδια ώρα που δεν έχουν κανένα φραγμό να υποβαθμίσουν τη ζωή μας.

Οι κήρυκες της «ψευτο-συναίνεσης» ακόμα και τον εθνικό τομέα της Παιδείας τον αντιλαμβάνονται ως πεδίο κομματικής προβολής.

Δείχνουν το πώς ακριβώς αντιλαμβάνονται την επιμόρφωση· υποβαθμισμένη, κομμένη και ραμμένη στα στενά και ξεπερασμένα από την κοινωνία κομματικά τους μέτρα.

Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. καταγγέλλει την απαράδεκτη αυτή ενέργεια και ζητά την άμεση απόσυρση του συγκεκριμένου υλικού.

Η Παιδεία δεν αποτελεί πεδίο τυφλής κομματικής λειτουργίας αλλά εθνική προτεραιότητα και οφείλουν οι κυβερνώντες να το αντιληφθούν το συντομότερο δυνατόν. Όσο ακόμα παραμένουν κυβερνώντες. . .

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Ιούνιος, 2011, 10:52 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Ελλιπής Επιμόρφωση με Προπαγάνδα «δίχως όρια»”

 1. Δημήτρης

  Περάσαμε στο «ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ». Πρέπει να φύγουν από τη μέση τα πιόνια του ΔΝΤ . Αρκετά μας έχουν «μαδήσει» αρκετά ανεχτήκαμε τα ψέματά και τα δήθεν τους

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr