ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΩΔΕΚΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Ο Δήμος Καστοριάς προσέλαβε δώδεκα υπαλλήλους στον τομέα της καθαριότητας. Δείτε τα ονόματα :

Κλάδου ΥΕ/Εργατών Καθαριότητας, με σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισμένου Χρόνου, περιλαμβανόμενο στον Πίνακα Κατάταξης, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισμένου Χρόνου έξι (6) μηνών, για την κάλυψη εποχικών αναγκών της Υπηρεσίας καθαριότητας του ∆ήμου Καστοριάς.

Η δαπάνη μισθοδοσίας των παραπάνω θα γίνει σύμφωνα με την ισχύουσα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας της Π.Ο.Ε. ΟΤΑ , (Π.Κ. 8/31-01- 2011)

Η σύμβαση των παραπάνω θα λυθεί αυτοδίκαια μόλις λήξει η χρονική διάρκεια της , ή κατά της διάρκεια της για σπουδαίο λόγο, (διακοπή έργου έλλειψη πιστώσεων, πλημμελής εκτέλεση των καθηκόντων), χωρίς να οφείλεται σ’ αυτoύς καμία αποζημίωση.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Ιούνιος, 2011, 10:09 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr