Δ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Περίληψη Διακήρυξης για Προμήθεια Γάλακτος

Ο Δήμαρχος Καστοριάς προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο αξιολόγησης την χαμηλότερη τιμή, για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια γάλακτος».

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της παραπάνω προμήθειας είναι 44.000,00 € (σαράντα τέσσερις χιλιάδες Ευρώ) και θα γίνει με βάση τις τεχνικές προδιαγραφές της 02 / 2011 μελέτης του Γραφείου Προμηθειών.

Ο  διαγωνισμός  θα διεξαχθεί στο κατάστημα  του Δήμου  Καστοριάς  στην αίθουσα  Δημοτικού  Συμβουλίου  ενώπιον  της  αρμόδιας    Επιτροπής  την      30 /  06  /    2011  ημέρα       Πέμπτη   και  ώρα  από  9:30π.μ.   μέχρι    10:00π.μ., εκτός και αν η επίδοση των προσφορών συνεχίζεται χωρίς διακοπή και μετά από την ώρα αυτή.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, οι ενώσεις προμηθευτών και συνεταιρισμοί που ασκούν εμπορική δραστηριότητα σχετική με το αντικείμενο.

Η  εγγύηση συμμετοχής στον διαγωνισμό ορίζεται στο ποσό των 2.200,00 € για κάθε διαγωνιζόμενο και θα κατατίθεται υπό μορφή γραμματίου του Τ.Π. & Δ. ή του ΤΣΜΕΔΕ ή υπό μορφή εγγυητικής επιστολής αναγνωρισμένης τράπεζας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν γνώση των όρων της διακήρυξης και να προμηθευτούν τα έντυπα του διαγωνισμού όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το Γραφείο Προμηθειών, πληροφορίες τηλ. (24673 51147).

 

Ο Δήμαρχος Καστοριάς

Χατζησυμεωνίδης Εμμανουήλ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Ιούνιος, 2011, 8:36 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr